Etkin Beklemedeki wlan, arama, ajanda gibi yazılar kalkıyor... :)

aswerth

Üye
N95 v31 de olmadı maalesef...sistemim hackli...

wolkN

Üye
peki bu beklemeye wlan ekleyebiliyormuyuz bende N91 var lakin benkleme ekranına bi türlü wlan gelmio nasıl yapabilirim format attım wlan wizard yükledim herşeyi denedim olmadı

omen632

Üye
tşk. emeğine sağlık

İŞLEM FORMAT GEREKTİREBİLECEK KADAR TEHLİKELİ SİSTEM DOSYALARIYLA OYNUYOR DENEYİMSİZ ARKADAŞLAR DENEMESİN LÜTFEN... yinede teşekkürler emeğin için arkadaşım...

seminay

Üye
arkadaşım handyshell diye bir program var onu yükle aynen istediğin gibi oluyor

[sıze=4]kardeşim cok saol walla seni bi bulsam boynuna sarılacam ama malasef bulamım bi link at yeter kardesim şimdiden teşekkürler kardeş[/sıze]

yha arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ama pompatcher uyqulamasını yüklemeye çalıştığımda uygulamaya izin verilmedi diyor yardım eder misinz ? tlf model n 95 .

stek

Üye
emeğine sağlık kardeşim çok sağol. (:

arkadaşım lütfen bi yardım edermisiniz ben daha en başta yapamıorm rompatcheri yüklemeye çalıştığımda qerekli uyqulama erişimine izin verilmedi diyo??
bu etkin beklemelerden kurtulmak istiyorum lütfen yardım ..

Verdiğin rpm. Uzantılı dosyalar nerede ????? Telim hackli rompatcher ı kurdum neyi nereye kopyalıycam
hayal mi kuruyon yoksa laf olsun diye konu mu açtın????

dostum uzun zamandır derdim buydu sayende çok güzel bi işekilde hallettim eline emeğine sağlık

Niye kasıyosunuzki bu kadar ayarlardan kaldırılabiliniyor zaten.

vildan67

Üye
arkadasım bu yapacağımız işlemler telefonun sistem dosyalarını bozuyormuş yani tele format attırmak zorunda kalıyormuşuz doğrumu? yani tele herhangi bi zarar vermiyor mu? bide bu işlemleri yaptıkdan sonra teli acıp kapattığımızda bi işlem yapın demişiniz ya o işlemi yapmaya gerek varmı patcher filan bişiler demiş arkadas varmıs gerek yokmus olurmu o işlemi yapmasak? ya ben e65 kullanıyodum eskiden bu yazıları ekranımdan kaldırıyodum hiç bi program yüklemeden n95de neden olmuyorki

vildan67

Üye
bu forumda kimse cevap vermiyor herhalde

6220c de olmuyor. Bi yolu yok mu??

anelka68

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin..belki çok basit birşey belki benim tel arızalı.telefonum N95 8gb kızak kapalı iken cevapsız çağrıları veya msj ları göstermiyor telefon arandığında kimin aradığı yazıyor daha sonra ekran kararıp kalıyor yani sürekli ekranı açıp kapamam gerekiyor mesaj var mı cevapsız çağrı var mı diye bunu düzeltemez miyim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yok mu bi cevap verecek olan

anelka68

Üye
kimse yok mu buralarda yaw..

peki sadece üstekki uygulamalaı kaldırsak dieleri dursa böle bişi varmı