Etiketler Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Etiketler Uygulaması
Herkese Merhaba,
Deneme aşamasında olan Etiketler eklentimizi sunuyoruz.
Konulara etiketler başlıklara göre otomatik olarak veriliyor ama isteğe bağlı olarka elle de verilebiliyor, konu açan kişilere ek bir yük olmaması için otomatik ayarladım. Görüşleriniz nedir, faydalı buluyor musunuz ?

jöly

Üye
teşekkürler...otomatik olması iyi olmuş bence...:spr

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
sitenin otomatik görev bölümünde ekli bu eklenti ve Saat başı eklemesi gerekiyor.

Exalans

Exalans

Üye
teşekürler dostum

BOSCH

BOSCH

Üye
Etiket ne ?
Nerden ayarlanıyor
ve ne işe yarıyor ?

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
etiket ? başlıklara göre otomatik ya da elle verilen içeriği anlatan kısa kelimeler denilebilir.
nerden ayarlanıyor ? admin panelinden otamatik olarak yada elle verilebilir (sitemiz için elle fonksiyonu kapalıdır)
ve ne işe yarıyor ? aradığınız ya da merak ettiğiniz kelimeleri içeren konuları incelemenize yarıyor bi nevi arama görevi görüyor ama burda anahtar kelimeler yoğunluğa göre verilmiş oluyor.

inş. açıklayıcı olabilmişimdir.

aliekmel

Üye
Bence gayet faydalı bir uygulama olmuş

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu da güzel düşünülmüş, diğer eklentiler gibi.. Ama bu eklentiler forumu yavaşlattı mı, yoksa bana mı öyle geliyor?

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
UndeRqRo.uNd maxicep için en iyisini düşünüyorsun:yuru

a21a

a21a

Emekli Yönetici
:spr :spr :yuru

perfectlover

Üye
Faydalı bir uygulama. En azından zaman kazandırır.

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Bu da güzel düşünülmüş, diğer eklentiler gibi.. Ama bu eklentiler forumu yavaşlattı mı, yoksa bana mı öyle geliyor?

eklenti başlık adlarını kendi içinde önbellekliyor ve daha hızlı açılmasını sağlıyor ama sonuçta arama fonksiyonu hız aşırması olağandır.
kısa süre önce server kaynaklı 500 hataları alıyorduk fakat sorunumuz kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt