Esrarengiz sesler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dustqm

Üye
bendede 3230 var ve aynı sorun var ben gözümü alıyo die parlaklığı alt seviyelerde tutuyorum ama kanka olurda servise falan götürürsen ya da soruna bi çözüm bulursan haberimiz olsun

Konu Sahibi

Bende pil dayanmıyo diye kısıyodum. bi sonuca vararırsam kesin yazarım merak etme...

Yanlız bi sonuca vardım, bu sorunu sadece ben yaşamıyomuşum.

dustqm

Üye

Bende pil dayanmıyo diye kısıyodum. bi sonuca vararırsam kesin yazarım merak etme...

Yanlız bi sonuca vardım, bu sorunu sadece ben yaşamıyomuşum.
[post=179913]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

doğru dion bende yaşıyodumda okuyunca sorun olduğunu anladım yoksa önemsememiştim çözüm bulursan mailde atsan iyi olur ya da pm

neoki

Üye
bizim bi rahmetli vardı onun teldende böle sesler geliyodu öldü...

wapcimor

Üye
benimki orta seviyeden yüksek

dustqm

Üye
Allah rahmet eylesin
ne diyon tel falan mı patladı da öldü

Gokhan43

Üye
Benim hala korkum , endişem yok :

dustqm

Üye
Originally posted by Gokhan43@Sep 28 2005, 08:29 PM
[post=179959]Quoted post[/post]​

bende korkmuyodum hatta bu başlığı görmeden önce sorun olarak bile görmüyodum ama bişey olmaz inşallah olursada artık cenazeme gelirsiniz :

walla ben yinede kendininizi kollayın derim

1-) telefonu arka cebinizde taşımayın herhangi bir patlama durumunda bi daha oturmanız mümkün olmayabilir D

2-) erkek arkadaşlar yan cebede koymasın :P (ne olur ne olmaz D )

3-) gömleğin cebinede koymayın mazallah kalbinizi felan patlatır D

Gokhan43

Üye
Patlama vs. kesinlikle olmaz yaw.

Konu Sahibi
Originally posted by Gokhan43@Sep 28 2005, 08:29 PM
[post=179959]Quoted post[/post]​

Ne yalan söyleyim artık bende pek sallamıyorum! kontras üstlerde, okula dershaneye giderken filanda şarj aletini yanıma alıyorum iki yerdede sıramın arkasında priz var... Ama neden çıksın dimi? Genede araştımaya devam edicem.

Konu Sahibi
Originally posted by NeedLeFLuff@Sep 28 2005, 08:32 PM
2-) erkek arkadaşlar yan cebede koymasın :P (ne olur ne olmaz D )

[post=179964]Quoted post[/post]​

:wacko: WALLA BEN YAN CEBİMDE TAŞIYORUM, ORDA PATLIYACANA GÖMLEYİN CEBİNDE PATLASIN DAHA İYİ!!!

ebruliim

Üye
3 aydır 6260 kullanıyorum ama hiçbir ses duymadım ve çok memnunum

Bence kafana takmana değmez

ali88

Üye
benim her zaman geliyo cok acayip bir durum.sessiz ortamda hissedilir dercede geliyor

enigma

Üye
kafaya takmayınca pek problem olmuyor. normal bu sesler.
patlama mevzusu ise orjinal olmayan batarya ve-veya orjinal olmayan şarj aleti ile oluyor. siz siz olun telefnuza mümkünse orjinal batarya ve şarj aleti edinin. canınızla oynamayın.
buarada bataryanızda ufak tefek şişmeler varsa kullanmayın.
ben zevkine bir iki tane batarya patlattım. orjinal bataryalar aşırı ısındığında ve şiştiğinde içinde biriken gazı bir baryanın puntalı yerinden atıyor ve gaz hafifçe boşalıyor ,patlamıyor ama o seviyeye gelen ve hava alan batarya birdaha elektrik üretmiyor amaaaaaaaaaaaaa uyduruk bataryalar bu tahliyeyi yapmıyor ve içinde biriken gas sonunda kabına sığmayıp patlıyor.
uyduruk şarj aletleri ise gereğinden fazla amper ve voltaj verdiği için daha hızlı şarj edebiliyor ama aşırı ısınmaya sebep oluyor. bataryanın ömrünü azaltıyor ve patlamaya sebep verebiliyor.

bunları internetten araştırı - okuyup bizzat kendim test ettim.

gtr

Üye
bende 6680 var aynı ses onadan geliyor ekran tarafında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...