najanaja Üye birileri adımı anmış valla bilmiyorum ama bi araştırıvereyim kardeşim ok. haberdar ederim seni.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi najanaja' Alıntı: birileri adımı anmış valla bilmiyorum ama bi araştırıvereyim kardeşim ok. haberdar ederim seni. Genişletmek için tıkla ... Black purple diye baktım ben ama farklı gibi geldi bana cikanlar
najanaja' Alıntı: birileri adımı anmış valla bilmiyorum ama bi araştırıvereyim kardeşim ok. haberdar ederim seni. Genişletmek için tıkla ... Black purple diye baktım ben ama farklı gibi geldi bana cikanlar
najanaja Üye Bahadir_fb' Alıntı: Black purple diye baktım ben ama farklı gibi geldi bana cikanlar Genişletmek için tıkla ... valla hiç yoktan bunu bulmak baya uğraştıracak ama inadımı biliyon kafama soktunuz ya ben bunu bulmadan bu gece uyku girmez bana
Bahadir_fb' Alıntı: Black purple diye baktım ben ama farklı gibi geldi bana cikanlar Genişletmek için tıkla ... valla hiç yoktan bunu bulmak baya uğraştıracak ama inadımı biliyon kafama soktunuz ya ben bunu bulmadan bu gece uyku girmez bana
mürteza16 Üye najanaja' Alıntı: birileri adımı anmış valla bilmiyorum ama bi araştırıvereyim kardeşim ok. haberdar ederim seni. Genişletmek için tıkla ... najanaja' Alıntı: valla hiç yoktan bunu bulmak baya uğraştıracak ama inadımı biliyon kafama soktunuz ya ben bunu bulmadan bu gece uyku girmez bana Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum abi.
najanaja' Alıntı: birileri adımı anmış valla bilmiyorum ama bi araştırıvereyim kardeşim ok. haberdar ederim seni. Genişletmek için tıkla ... najanaja' Alıntı: valla hiç yoktan bunu bulmak baya uğraştıracak ama inadımı biliyon kafama soktunuz ya ben bunu bulmadan bu gece uyku girmez bana Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum abi.
Nextman Emekli Yönetici Konu dışına çıkmayalım arkadaşlar teşekkürler keyifli forumlar Sayfalarca mesaj okumak istemeyiz değil mi ? kurallara uyduğunuz için teşekkürler Son düzenleme: 2 Eyl 2014
Konu dışına çıkmayalım arkadaşlar teşekkürler keyifli forumlar Sayfalarca mesaj okumak istemeyiz değil mi ? kurallara uyduğunuz için teşekkürler
Mad EagLe Üye İnoty kullanıyordum ancak wifi mobil veri gibi toggleler kullanılmıyordu bunda sadece status olarak kullanılıyor teşekkürler
İnoty kullanıyordum ancak wifi mobil veri gibi toggleler kullanılmıyordu bunda sadece status olarak kullanılıyor teşekkürler
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: İnoty kullanıyordum ancak wifi mobil veri gibi toggleler kullanılmıyordu bunda sadece status olarak kullanılıyor teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Panelide kullanabilirsin. Widget olarakta power toogle kullanabilirsin
Mad EagLe' Alıntı: İnoty kullanıyordum ancak wifi mobil veri gibi toggleler kullanılmıyordu bunda sadece status olarak kullanılıyor teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Panelide kullanabilirsin. Widget olarakta power toogle kullanabilirsin
Mad EagLe Üye Bahadir_fb' Alıntı: Panelide kullanabilirsin. Widget olarakta power toogle kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani
Bahadir_fb' Alıntı: Panelide kullanabilirsin. Widget olarakta power toogle kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: Nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Panele widget ekleniyor ya Power toogle ile widget ekliyorsun Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Mad EagLe' Alıntı: Nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Panele widget ekleniyor ya Power toogle ile widget ekliyorsun Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi oxo arvaledze' Alıntı: Bildirimler gorunmuyor ki whatsapp falan. Sus niyetine sadece Genişletmek için tıkla ... Popup notifikasyon pro kullanabilirsin tavsiye edebilirim cihaza ilk kurdugum uygulamalardan biri
oxo arvaledze' Alıntı: Bildirimler gorunmuyor ki whatsapp falan. Sus niyetine sadece Genişletmek için tıkla ... Popup notifikasyon pro kullanabilirsin tavsiye edebilirim cihaza ilk kurdugum uygulamalardan biri
oxo arvaledze Üye Bahadir_fb' Alıntı: Popup notifikasyon pro kullanabilirsin tavsiye edebilirim cihaza ilk kurdugum uygulamalardan biri Genişletmek için tıkla ... Play store da yok link alabilir miyim acaba =)
Bahadir_fb' Alıntı: Popup notifikasyon pro kullanabilirsin tavsiye edebilirim cihaza ilk kurdugum uygulamalardan biri Genişletmek için tıkla ... Play store da yok link alabilir miyim acaba =)
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi oxo arvaledze' Alıntı: Play store da yok link alabilir miyim acaba =) Genişletmek için tıkla ... Playstre link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekten indirebilirsin Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
oxo arvaledze' Alıntı: Play store da yok link alabilir miyim acaba =) Genişletmek için tıkla ... Playstre link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekten indirebilirsin
oxo arvaledze Üye Cok tesekkurler ilginize donanimhaberden iyi bi forum yoktur diyodum bu alanda ama varmis sevdim burayi yalniz bu iyi degil ya benim icin birinin gormemesi gereken seyler olur gorur falan sikinti yani Ekten indirebilirsin[/QUOTE] Bahadir_fb' Alıntı: Playstre link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekten indirebilirsin Genişletmek için tıkla ...
Cok tesekkurler ilginize donanimhaberden iyi bi forum yoktur diyodum bu alanda ama varmis sevdim burayi yalniz bu iyi degil ya benim icin birinin gormemesi gereken seyler olur gorur falan sikinti yani Ekten indirebilirsin[/QUOTE] Bahadir_fb' Alıntı: Playstre link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekten indirebilirsin Genişletmek için tıkla ...