Espier Dialer V2.0.3 Türkçe Metyuu

nina16

Üye
Metyuu önce kolay gelsin sana, Espier Dialer sorunlu, daha iyisi olan Hi Dialer uygulamasını buraya atarım, onu çevirirsin arkadaşım... Başarılar diliyorum

Tepkiler: doganoglu66

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler nina16, gönder uygulamaya çevirisine bakayım. Bazı dosyaları çeviri programı açmıyor ne hikmetse.Google playden baktım iki uygulamanında arayüzü birbirine benziyor

nina16

Üye
Buyrun, Hi dialer 1.9 apk indirme linki:
Kolay gelsin kardeşim...
Hayırlı cumalar herkese!

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim. hayırlı cumalar

Metyuu Kardeşim bu daileri ilk yüklediğimde iphone gibi arama ekranı cıkıyodu sanırım tanıtımdı simdi o ekran çıkmıyor . Onu nasıl tam sürüm yapabilirm ?

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
artık ingilizce sürümü çevirirnce uygulamada oynama yaptığımızdan onay kodu vermiyor. ingilizcesini yükleyip dene kardeşim malesef ingilizcesini kullanacağız.

Tepkiler: mert061888
artık ingilizce sürümü çevirirnce uygulamada oynama yaptığımızdan onay kodu vermiyor. ingilizcesini yükleyip dene kardeşim malesef ingilizcesini kullanacağız.
Kardesim benim farklı bi sorunum var yardımcı olabilir misin

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben uygulamayı kullanmıyorum. uygulamayı istek üzerine çevirmiştim. Kullanan arkadaşlara danışırsan daha net bilgi alırsın kusura bakma yardımcı olamıyorum.

Tepkiler: kama418
Selamun Aleyküm.
ya kardeş verdiğin programı yüklüyorum onaylanma istiyor yapıyorum %80 e kadar geliyor sonra hata veriyor.Bir yardımcı olur musun ?

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama eski sürüm olduğundan artık bu sürüm onay vermiyor olabilir

uygulama çalışmıyor.lisansı onaylamıyor..

Tepkiler: endel

aiii

Üye
Açılmıyor