eskiyi unutamıyorum kafayı yiyicem

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
Ne dediği belli olmayanlar yüzünden eskiyi unutamıyorum. Nefret ediyorum bu tiplerden , bıraksın ülkeyi gitsinler. Ceplerinde para olunca kendilerini şarkı çıkartıyorlar kendileri bir halt zannediyorlar. Bunların yönlendiren ekip çöp zaten. Duygu yoksa insan yok , insan yoksa zaman kaybından başka bir şey yok. Sonra ben sanatçıyım sen ... sanatçısın. Sen kendi kendine çalıp söyleyen ve anlayan bir psikolojik travma yaşayan birisin. Rap yapanlar bile daha iyi.

Az önce Müslüm Baba'dan Garip Dünya dinledim. İnsana duygu aktarımı o kadar fazla ki sözlerin etkileyici olmasına Müslüm Baba yorumu ekleyince Jiletleyen kesim çıkıyor ortaya.

Gözlerim yaşlarla doldu
Doldu boşaldı benim
Yandı şu kalbim yandı
Yalnız kaldı

(Müslüm Baba Burda vurdukça vuruyor diyorsun içinde yeter Baba kahretme bizi , ama yeter mi yetmez ! Daha yeni başlıyor sakince hazırlıyor seni)

Sevginle hayal kurdu
Ağlayıp durdu senin için
Kaderim çile çekmek oldu benim
Ne günahım var seni sevmekten başka
Söyle ne suçum var benim

(Burda iyice kıvamı getiriyor , orkestra , Müslüm baba vurdukça sen kopuyorsun bu hayattan , ne suçum var benim deken tonlamaya dikkat et . Hafifletiyor sonra)


Kanına girmişler seni benden geçmişler
Dudağından içmişler inandın el sözüne
Seni kötü etmişler

(Burda kayışlar kopuyor , Müslüm babanın normal ses tonu değil bu , vurgulamaları , inişler , çıkışlar . Adamı yerden yere vuruyor yahu. )

Sonra neden jilet atıyorlar , eee kardeşim sen bu duyguyu yaşayanları , içinde fırtına kopanları bu kadar güzel anlatırsan olacağı bu.

Demem o ki , duyguları olmayanlar , yaşamayanlar şarkı söylemeyi iyice düşünsünler.y

@Genc007 niye kızdın ?
Merveyi seviyom iyi kız 😂
 
  • Kahkaha
Tepkiler: MAERKEK




Üst Alt