Eskişehirspor transfere erken başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eskişehirspor transfere erken başladı
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, transfer çalışmalarına başladıklarını ve çok iyi 4 yabancı futbolcu ile yakın temasta olduklarını söyledi.
















Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, çok iyi 4 yabancı futbolcu ile kontak halinde olduklarını söyledi.
Şahbaz, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un adının Trabzonspor maçının ardından çirkinliklerle anılmasını esefle kınadıklarını belirterek, yorumların camiayı üzdüğünü kaydetti.
''Eskişehirspor, Fenerbahçe maçında şöyle, Trabzonspor maçında böyle oynadı'' diyerek hiç kimsenin bu kulübün adını lekeleyemeyeceğini ifade eden Şahbaz, ''Es-Es, şaibe ile anılamaz, anılmamalı. Tarih boyunca onurumuzla gururumuzla mücadele verdik. Bütün maçları kazanmak isteriz. Sahaya sadece kazanmak için çıkarız. Kimsenin hesabına, kitabına karışmayız. Maçları şaibeli göstermeye çalışan yorumlarla ilgili olarak hukuki çalışmalara başladık. İstanbul takımları kadar Anadolu kulüplerinin de varlığı kabul edilmeli. Anadolu kulüpleri Süper Lig'de iddialı bir hal aldı. Ulusal basının bunları göz ardı etmemesi gerekir'' dedi.
Şahbaz, Eskişehirspor'un gelecek sezon için hedeflerini büyüttüğünü belirterek, transfer çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
''Çok iyi 4 yabancı futbolcu ile kontak halindeyiz'' diyen Şahbaz, ''Bu sezon bazı maçların pahalı bilet fiyatlarından dolayı eleştiriler aldığımızı biliyorum. Ancak, şu bir gerçek, önümüzdeki sezon da aynı şikayetler gelecek. Maç seyir maliyetlerinin biraz daha düşmesi için taraftarlarımızın kombine almasını şiddetle öneriyoruz. Özellikle Deniz Bonus kartlarla alınacak kombinelerde taraftarlarımız ciddi avantaj kazanacaktır'' ifadelerini kullandı.
 
Kral 63

Kral 63

Üye
Eskişehir hedefleri büyütmüş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt