-India-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ahahaçok mutluyum hem emenike sakat. bugün webo sakatlandı. fener kaybetti. haftaya sivas deplasmanınız var.
inşallah bu fırsatı değerlendiririz. feneri daha 17. haftadan şampiyon ilan edenlere de selam ederiz
çok mutluyum hem emenike sakat. bugün webo sakatlandı. fener kaybetti. haftaya sivas deplasmanınız var.
inşallah bu fırsatı değerlendiririz. feneri daha 17. haftadan şampiyon ilan edenlere de selam ederiz
sivas kankası fenerin unutmayalım !
Ne demişti Drogba? "Fenerbahçe'yi ezeli rakip olarak görmüyorum, hiç bir ezeli rakip liderin 10 puan gerisine düşmez." Ne kadarda doğru söylemiş. Şu an ezeli rakibimiz bile değilsiniz yani
Tabi kendiniz yapamayacağınız icin baska takimlar konusmalarinizi hatirlatir diyosun. Ayrica rahat ol bu sezon sampiyon fener yediremiyosan kaybol. Ya da neyse hic seninle ugrasamiyacam valla. Hadi eyvallaho geçen sene sezon sonu söyledi siz daha 16 hafta varken uçtunuzyav bu sezon bitene kadar bir bekleyelim belki fark kapanır vs daha çok maç var demediniz konuşun konuşun bu hafta olduğu gibi daha ne kayıplarınız olacak gs olmassa diğer takımlar bu konuşmalarınızı size hatırlatır
Tabi kendiniz yapamayacağınız icin baska takimlar konusmalarinizi hatirlatir diyosun. Ayrica rahat ol bu sezon sampiyon fener yediremiyosan kaybol. Ya da neyse hic seninle ugrasamiyacam valla. Hadi eyvallah
2-3 yil onceki konulari simdi acip bizi sampiyonlar liginden men ediyolar ve sende bi Türk olarak buna seviniyosun ha? Yaziklar olsun senin gibi çoluk çocuklarla ugrastigim icin ban yedim ben bidaha ban yemeyi goze alamam ne halin varsa gor. Bu arada sizede iyi kume dusmelero zaman Şampiyonlar liginde seneye size başarılar
Çoluk çocuk işte bosver takmaEvet çok komik hadi zil takip oynayalımbi gidin isinizd
Weboya sevinmeni anliyorum gecen sene mayısta sizi baya üzmustuçok mutluyum hem emenike sakat. bugün webo sakatlandı. fener kaybetti. haftaya sivas deplasmanınız var.
Doğru söze ne denir.Weboya sevinmeni anliyorum gecen sene mayısta sizi baya üzmustu
Ama genede nedense ciddi sakatlik geciren futbolculara sevinmenide anlam veremedigimi belirtmek isterim. Yenilir yenilmez buraya konu actigini ve fiksturumuzu ezberledigini gördükçe de mutlu oluyorum.."Takipte kalın "
2-3 yil onceki konulari simdi acip bizi sampiyonlar liginden men ediyolar ve sende bi Türk olarak buna seviniyosun ha? Yaziklar olsun senin gibi çoluk çocuklarla ugrastigim icin ban yedim ben bidaha ban yemeyi goze alamam ne halin varsa gor. Bu arada sizede iyi kume dusmeler
Aynen aynen sende haklisin ya. Biz gecen sene turkiyeyi nasıl temsil ettik herkes biliyor cok konuşma istersen. Ayrica inan su an türkiyeyi cok iyi temsil ediyosunuz. Az kalsin sonuncu olucaktiniz şansa son mac sonuncu olmaktan kurtuldunuz. Ve son olarak ligde sampiyon olamayacaksiniz sampiyonlar liginde zaten olamazsiniz artik Türkiye kupasini da alin ha yazik sizede valla.Türk olarak bizi dünyaya rezil ettiniz halada konusabiliyorsunuz.sayenizde dünya Türklere şikeci gözü ile bakıyor.aynı durumda biz olsaydık (şükür olmadığımıza) siz neler yapardınız, konuşurdunuz bunu herkes çok iyi tahmin edebiliyor.fazla uğraşma çoluk çocuklarla ban yersin bak
Aynen aynen sende haklisin ya. Biz gecen sene turkiyeyi nasıl temsil ettik herkes biliyor cok konuşma istersen. Ayrica inan su an türkiyeyi cok iyi temsil ediyosunuz. Az kalsin sonuncu olucaktiniz şansa son mac sonuncu olmaktan kurtuldunuz. Ve son olarak ligde sampiyon olamayacaksiniz sampiyonlar liginde zaten olamazsiniz artik Türkiye kupasini da alin ha yazik sizede valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?