sebebEskiler foruma gelmemekte haklı

Sonunda hak veren biri çıktıEskiler foruma gelmemekte haklı
Şimdi aktif olan arkadaşlar kızmasın ama kurtuluş abinin ve levent abinin daha çok aktif olduğu zamanlar daha iyiydi. Mesela uzun zamandır Kurtuluş abinin paylaşımda bulunduğunu da görmedim. Piyasa bozmuş kendini
Bu arada lafımı yanlış anlamayın forumla alakalı değil. Nokia ile alakalı Sonunda hak veren biri çıktıŞimdi aktif olan arkadaşlar kızmasın ama kurtuluş abinin ve levent abinin daha çok aktif olduğu zamanlar daha iyiydi. Mesela uzun zamandır Kurtuluş abinin paylaşımda bulunduğunu da görmedim. Piyasa bozmuş kendini
Bu arada lafımı yanlış anlamayın forumla alakalı değil. Nokia ile alakalı
![]()

desteği nokia bile kesti elimizden geldiğince yaşatmaya çalıştık ama artık ne kullanan kaldı ne uğraşanİsa az çok hak vermen lazım. Nokia 701 kullanırken güncellemeler bitmeden önce ben de elimden geleni yapıyordum yardım etmeye çalışıyordum ama bu destek kalkınca açıkcası telefonda birşey yapma hevesi kırılıyor biraz.

Burda eskilerin bi suçu yok cihaz kalmadıki. Çoğu kişi androide geçti. Symbiana artık uygulama bile çıkmıyor. Destek zaten yok. Eskilerde yeni şeyler için android ve iosa kaldı piyasa böyledir ne yazıkki. Biri gider biri gelir. Elbet androidinde birgün sonu gelir.İşte o yüzden eskiler güzeldi hak verirseniz. O zamanlar daha çok uğraşıyorduk telefonlarla. Memlekette 3 telefoncu benle anlaşmalıydı flash atıyordum ben ücret karşılığı. Şimdi ne oldu?...
nokia nın desteği çekmesi ile eski üyelerin foruma girmeme gibi bir durum ön görülüyor diyorsunuz ancak desteği kesen biz değiliz ve burada denilmek istenen farklı bir olay sanki maxicep yönetimi üyelerin gitmesi için uğraşıyor gibi bir anlam çıkardımİsa az çok hak vermen lazım. Nokia 701 kullanırken güncellemeler bitmeden önce ben de elimden geleni yapıyordum yardım etmeye çalışıyordum ama bu destek kalkınca açıkcası telefonda birşey yapma hevesi kırılıyor biraz.

Hayır üyelerin girmemesinin sebebi nokia diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Önceden her gün sevinçle girerdim foruma symbian için yeni bişey var mı diye şimdi cevap vermek için giriyorum açıkcası. Ben kendi adıma konuşuyorum. Ha az çok yardım etmeye çalışıyorum ama symbian güzeldi be eskidennokia nın desteği çekmesi ile eski üyelerin foruma girmeme gibi bir durum ön görülüyor diyorsunuz ancak desteği kesen biz değiliz ve burada denilmek istenen farklı bir olay sanki maxicep yönetimi üyelerin gitmesi için uğraşıyor gibi bir anlam çıkardım![]()

Hayır üyelerin girmemesinin sebebi nokia diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Önceden her gün sevinçle girerdim foruma symbian için yeni bişey var mı diye şimdi cevap vermek için giriyorum açıkcası. Ben kendi adıma konuşuyorum. Ha az çok yardım etmeye çalışıyorum ama symbian güzeldi be eskiden![]()
6yıllık üyeyim buyrun
hatta ocak 1de 7yıl dolcak [emoji2]
ben bu forumu bulmadan önce aynı bunun gibi ancak daha aktif bir forumdaydım ancak orası kapandı , yakında tekrar açılacakmış. Burayı daha önce bulsaydım keşke 
senin mesajı alıntı yaptım ancak sana demedimHayır üyelerin girmemesinin sebebi nokia diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Önceden her gün sevinçle girerdim foruma symbian için yeni bişey var mı diye şimdi cevap vermek için giriyorum açıkcası. Ben kendi adıma konuşuyorum. Ha az çok yardım etmeye çalışıyorum ama symbian güzeldi be eskiden![]()
bu konuda hemfikiriz
konuyu sabote etmek isteyenlere dedim