eskilerden kimm var :)

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Niye :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Astrosman ve asigsasi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Eskiler foruma gelmemekte haklı
Sonunda hak veren biri çıktı :D Şimdi aktif olan arkadaşlar kızmasın ama kurtuluş abinin ve levent abinin daha çok aktif olduğu zamanlar daha iyiydi. Mesela uzun zamandır Kurtuluş abinin paylaşımda bulunduğunu da görmedim. Piyasa bozmuş kendini :(Bu arada lafımı yanlış anlamayın forumla alakalı değil. Nokia ile alakalı ;)

• Beğen
Tepkiler: Astrosman
asigsasi

asigsasi

Üye
Sonunda hak veren biri çıktı :D Şimdi aktif olan arkadaşlar kızmasın ama kurtuluş abinin ve levent abinin daha çok aktif olduğu zamanlar daha iyiydi. Mesela uzun zamandır Kurtuluş abinin paylaşımda bulunduğunu da görmedim. Piyasa bozmuş kendini :(Bu arada lafımı yanlış anlamayın forumla alakalı değil. Nokia ile alakalı ;)
:hmmm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İsa az çok hak vermen lazım. Nokia 701 kullanırken güncellemeler bitmeden önce ben de elimden geleni yapıyordum yardım etmeye çalışıyordum ama bu destek kalkınca açıkcası telefonda birşey yapma hevesi kırılıyor biraz.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İsa az çok hak vermen lazım. Nokia 701 kullanırken güncellemeler bitmeden önce ben de elimden geleni yapıyordum yardım etmeye çalışıyordum ama bu destek kalkınca açıkcası telefonda birşey yapma hevesi kırılıyor biraz.
desteği nokia bile kesti elimizden geldiğince yaşatmaya çalıştık ama artık ne kullanan kaldı ne uğraşan :)

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İşte o yüzden eskiler güzeldi hak verirseniz. O zamanlar daha çok uğraşıyorduk telefonlarla. Memlekette 3 telefoncu benle anlaşmalıydı flash atıyordum ben ücret karşılığı. Şimdi ne oldu?...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İşte o yüzden eskiler güzeldi hak verirseniz. O zamanlar daha çok uğraşıyorduk telefonlarla. Memlekette 3 telefoncu benle anlaşmalıydı flash atıyordum ben ücret karşılığı. Şimdi ne oldu?...
Burda eskilerin bi suçu yok cihaz kalmadıki. Çoğu kişi androide geçti. Symbiana artık uygulama bile çıkmıyor. Destek zaten yok. Eskilerde yeni şeyler için android ve iosa kaldı piyasa böyledir ne yazıkki. Biri gider biri gelir. Elbet androidinde birgün sonu gelir.

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kesinlikle hak veriyorum ama forumun eski halini özlüyorum. Levent abi ile teamviewer ile bağlanıp flash atmayı millete bağlanıp flash attırmayı bile özledim

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
nokia nın desteği çekmesi ile eski üyelerin foruma girmeme gibi bir durum ön görülüyor diyorsunuz ancak desteği kesen biz değiliz ve burada denilmek istenen farklı bir olay sanki maxicep yönetimi üyelerin gitmesi için uğraşıyor gibi bir anlam çıkardım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Astrosman ve Mad EagLe
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
@SHS :) ismini degismissin dayi ya :)
Ah eskiler gelse bi geri o günler :(

SHS

SHS

Üye
evet öyle bi değişiklik yaptım :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Ben baya eskiyim galiba

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
@SHS niye ki :)
@Luck Star aynen ')

SHS

SHS

Üye
her yerde aynı nick olsun diye :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
nokia nın desteği çekmesi ile eski üyelerin foruma girmeme gibi bir durum ön görülüyor diyorsunuz ancak desteği kesen biz değiliz ve burada denilmek istenen farklı bir olay sanki maxicep yönetimi üyelerin gitmesi için uğraşıyor gibi bir anlam çıkardım :hmmm
Hayır üyelerin girmemesinin sebebi nokia diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Önceden her gün sevinçle girerdim foruma symbian için yeni bişey var mı diye şimdi cevap vermek için giriyorum açıkcası. Ben kendi adıma konuşuyorum. Ha az çok yardım etmeye çalışıyorum ama symbian güzeldi be eskiden :(

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Luck Star

Luck Star

Üye
Hayır üyelerin girmemesinin sebebi nokia diye düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Önceden her gün sevinçle girerdim foruma symbian için yeni bişey var mı diye şimdi cevap vermek için giriyorum açıkcası. Ben kendi adıma konuşuyorum. Ha az çok yardım etmeye çalışıyorum ama symbian güzeldi be eskiden :(

Az imkanla imkansızı başarıyorduk ,şimdi imkan bol çıkmasını bekliyoruz .Suç onlarda değil bizde... bkz: xda örnek almak gerekir...

hasanarda22

hasanarda22

Üye
6yıllık üyeyim buyrun :)
hatta ocak 1de 7yıl dolcak [emoji2]

Luck Star

Luck Star

Üye
6yıllık üyeyim buyrun :)
hatta ocak 1de 7yıl dolcak [emoji2]

maşallah :D ben bu forumu bulmadan önce aynı bunun gibi ancak daha aktif bir forumdaydım ancak orası kapandı , yakında tekrar açılacakmış. Burayı daha önce bulsaydım keşke :)

asigsasi

asigsasi

Üye
senin mesajı alıntı yaptım ancak sana demedim :) bu konuda hemfikiriz :) konuyu sabote etmek isteyenlere dedim :)