ne güzel şeylerdi ya.. ne çabuk kayboldular.. --- Eklendi --- ben niye bu konuyu açtımki :hmmm
abandonware Üye Konu Sahibi Eskiler.. Eski yazılımlar... ne güzel şeylerdi ya.. ne çabuk kayboldular.. --- Eklendi --- ben niye bu konuyu açtımki
abandonware Üye Konu Sahibi .Doktor' Alıntı: bu arada o age of empires sa ben hala oynuyorum Genişletmek için tıkla ... hepsi haladaha çok güzel
.Doktor' Alıntı: bu arada o age of empires sa ben hala oynuyorum Genişletmek için tıkla ... hepsi haladaha çok güzel
abandonware Üye Konu Sahibi .Doktor' Alıntı: age mythology Genişletmek için tıkla ... onu pek sevmem ama heladaha win 98 kullanırım
.Doktor' Alıntı: age mythology Genişletmek için tıkla ... onu pek sevmem ama heladaha win 98 kullanırım
doctorrr Üye veyseloglu' Alıntı: onu pek sevmem ama heladaha win 98 kullanırım Genişletmek için tıkla ... oha xp ye bile destek kesildi
veyseloglu' Alıntı: onu pek sevmem ama heladaha win 98 kullanırım Genişletmek için tıkla ... oha xp ye bile destek kesildi
abandonware Üye Konu Sahibi .Doktor' Alıntı: oha xp ye bile destek kesildi Genişletmek için tıkla ... benim 3 tane pc var.. bunda lisanslı win 7 var masaüstünde korsan win 7 var, 3. laptopta (2.4 GHz celeron + 239 mb ram + 16 mb (4 bit) ekran kartı var) ondada yukarıdaki yazılımları kullanıyorum (ie 1.0 hariç)
.Doktor' Alıntı: oha xp ye bile destek kesildi Genişletmek için tıkla ... benim 3 tane pc var.. bunda lisanslı win 7 var masaüstünde korsan win 7 var, 3. laptopta (2.4 GHz celeron + 239 mb ram + 16 mb (4 bit) ekran kartı var) ondada yukarıdaki yazılımları kullanıyorum (ie 1.0 hariç)
Emma-Watson Üye .Doktor' Alıntı: age mythology Genişletmek için tıkla ... Hala oynuyorum mükemmel bir oyun bence Hades Forever
.Doktor' Alıntı: age mythology Genişletmek için tıkla ... Hala oynuyorum mükemmel bir oyun bence Hades Forever
abandonware Üye Konu Sahibi Emma-Watson' Alıntı: Hala oynuyorum mükemmel bir oyun bence Hades Forever Genişletmek için tıkla ... en iyisi age 2: conquerors ve rise of nations'tu
Emma-Watson' Alıntı: Hala oynuyorum mükemmel bir oyun bence Hades Forever Genişletmek için tıkla ... en iyisi age 2: conquerors ve rise of nations'tu
TheMadness Üye veyseloglu' Alıntı: benim 3 tane pc var.. bunda lisanslı win 7 var masaüstünde korsan win 7 var, 3. laptopta (2.4 GHz celeron + 239 mb ram + 16 mb (4 bit) ekran kartı var) ondada yukarıdaki yazılımları kullanıyorum (ie 1.0 hariç) Genişletmek için tıkla ... Bende 5 tane var eve gidince donanımları yazayım mobilim
veyseloglu' Alıntı: benim 3 tane pc var.. bunda lisanslı win 7 var masaüstünde korsan win 7 var, 3. laptopta (2.4 GHz celeron + 239 mb ram + 16 mb (4 bit) ekran kartı var) ondada yukarıdaki yazılımları kullanıyorum (ie 1.0 hariç) Genişletmek için tıkla ... Bende 5 tane var eve gidince donanımları yazayım mobilim
doctorrr Üye Emma-Watson' Alıntı: Hala oynuyorum mükemmel bir oyun bence Hades Forever Genişletmek için tıkla ... loki yle oyunuyorum ben god power ları çok güzel hele son age de hell i seç nidhogg gelsin
Emma-Watson' Alıntı: Hala oynuyorum mükemmel bir oyun bence Hades Forever Genişletmek için tıkla ... loki yle oyunuyorum ben god power ları çok güzel hele son age de hell i seç nidhogg gelsin
abandonware Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: Bende 5 tane var eve gidince donanımları yazayım mobilim Genişletmek için tıkla ... bekliyorum
TheMadness' Alıntı: Bende 5 tane var eve gidince donanımları yazayım mobilim Genişletmek için tıkla ... bekliyorum