Eskiden Maxicep Yoktu Buralar Tarlaydı...

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden Maxicep Yoktu Buralar Tarlaydı...
İlk önce Ozan geldi tarlayı satın alıp tarladaki ekinleri gözetmeksizin bir bir katkat bölümleri dikmeye başladı 1-2 demeden her yer betondan bölümlerle doldu Sonra gecekondu bölümler yıkılıp toplu symbian , android , wp , iphone , konudışı gibi bölümleri inşa edildi yeni yeni mütehitler türeyip Konucuk dediğimiz Konuları inşa etmeye başladı tabi sonra onlarda yıkmak mod denilen zabıta ekiplerine kaldı Sonradan binlerce üye göçleri almaya başladı Şimdiki hali ise halen çarpık kentleşmenin hüküm sürdüğü bir yerleşim yeri... Şimdide fakir Konu sahipleri 2c yasa tasarısı ile yönetimden tapu edinmek istiyorlar...

:pro:

marist

marist

Üye
:alkis:

Akıncı

Akıncı

Üye
:oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hele ben gereksizlerin bulunduğu yeri iyi hatırlıyorum, çayır idi, çimen idi..

kuzular meleşiyor, koyunlar otluyordu..

hatta bu konunun bulunduğu yerde bir pınar vardı buz gibi de suyu...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Hey gidi Günler...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hani cok ucuza arsa alirsin da 5-6 yil sonra oranin degeri trilyonlari bulur ya...

Invoke

Invoke

Üye
He ya o zamanlar şurdan iki dönüm yer almadık, şimdiki aklım olsa...

- - - Eklendi - - -

Hani cok ucuza arsa alirsin da 5-6 yil sonra oranin degeri trilyonlari bulur ya...

Ya biz sattık öyle bir yeri ciddi ama keşke satmasaydık...

Akıncı

Akıncı

Üye
keşke burayı alaydım:ah

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi

Zamanında ozan dediydi gel senle ortak alalım naz yapma derdi ben yok dedim sonra kredi çekip almış şimdiki aklım olsaydı...

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Invoke

Invoke

Üye

Bende Senin kullanıcı adına nasıl becerdin onu ezberlemeyi ?

Hacı aslında kara kalpak da derler. Terekeme de derler. Türk boyu denebilir, boy değilden oğuz boyunun bir kolu gibi.
Azeriler Qarapapaq diye yazar. Bu yazılış daha çok hoşuma gidiyor, daha simetrik duruyor bunu kullanayım dedim. Bunu da kullanan varmış, nasıl olur kim kullanır ona da çok şaşırdım. :D Neyse mecburen başına sonuna - koyduk :D

- - - Eklendi - - -

Türkiyenin doğusunda kars ve çevresinde yaşarlar, gürcistan da vs kafkasya da bulunurlar. Bildiğin gariban köylüdür, bu nedenle pek etkileşmemişlerdir, benlikleri korurlar, saz çalarlar, at binerler, yurtlarından edilince ruslarla bir savaşırlar vs vs. :D

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Yeter tamam :D

Invoke

Invoke

Üye
:D Kötü mü?

MrExpert

MrExpert

Üye