eskiden 1 gb ram ıle oynadıgım oyunu 2gb ram ıle oynamaya calısstıgım zaman mavı ekran cıkyıor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
eskiden 1 gb ram ıle oynadıgım oyunu 2gb ram ıle oynamaya calısstıgım zaman mavı ekran cıkyıor
eskiden 1 gb ram ıle oynadıgım oyunu 2gb ram ıle oynamaya calısstıgım zaman mavı ekran cıkyıor araştırdım bunun genellıklle sıstemın yetersız olmasından odlayı cıktıgını gordum.ama oncede1gb 533mhz ram ıle oynarken sımdı 800mhz2gb ram ıle boyle bırsey yapması sacma degılmı donanımda baska bır sey degısmedı oyun battlefifld 2142.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bunun 2 gb ram le bı alakası olamaz

mavı ekran hataları sıstem hatası ve hdd hatalarında cıkıyor genellıkle
harddıskte bır problem vardır
800 mhz ram ı anakartın la uyumlumu??
format atmayı dene ve tum dısklerı bıcımlendır

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
1.si ramlarin frekansı uymuyor olabilir.
2.si ramlari yanlış takmış olabilirsin ( eğer 4 soket warsa 1-3 2-4 gibisinden takman gerekir. eğer 1-3 takiliysa 2-4 dene 2-4 takiliysa 1-3 dene olmadı sağlı sollu yer değiştir )
3. Ram'den kaynaklandıgına %100 emin misin ?

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
ram tek modül anakartım 533mhz desteklıyor bu aldıgım ram 800 mhz ama sorunun bundan kaynaklandıgını dusunmuyorum
dm2011 oyununda bır sorun cıkarmıyor ve pc de herhangı bır donanımsal sorun yok ama bu hatayı arastırdıgımda hep sıstemın yetersız oldugu ıcın bu hatayı verıyor sonucunu aldım dogruluk payı nedır bılmıyorum. oyleyse sorun neden kaynaklanıyor?

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadasım sen nıye 800 mhz desteklemeyen anakarta gıdıp 2 gb 800 mhz ram alıyorsun

anakartın markasını ve modelını soylermısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt