Eski yıldızı Fenerbahçe'ye gelmek istiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Eski yıldızı Fenerbahçe'ye gelmek istiyor!


[h=2]Fenerbahçe’nin yabancı futbolcuları takımdan bir bir ayrılıyor. Ancak bu formayı giymiş bazı isimler tekrar takıma geri dönmek istiyor.[/h]
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra zor günler geçiren Stephen Appiah, kulübün ihtiyacı olması durumunda dönmek istediğini belirtti.
Fenerbahçe'nin çağırması halinde paranın önemi olmayacağını belirten Appiah, "Saracoğlu'na çıkmak için her şeyi yaparım. Bu düşünce bile beni heyecanlandırıyor" dedi.
FENERBAHÇE'DEN HABER BEKLİYOR
Bonservisi elinde, ucuz veya kiralık yabancı oyuncu arayışı içine giren kulüp içinde Appiah ismi ideal gibi duruyor. Bonservisi elinde olan ve maddi bir beklentisi bulunmayan Ganalı, Fenerbahçe'den haber bekliyor.
Stephen Appiah, Fenerbahçe'ye geri dönmeyi çok istediğini ifade ederek "Para önemli değil. Saracoğlu'na çıkmak için her şeyi yaparım. Ayrıldıktan sonra çok zor günler geçirdim. Eğer kulübün ihtiyacı olursa dönmeye hazırım. Benim nasıl bir futbolcu olduğu zaten herkes biliyor. Sağlığım yerinde ve o formayı giymeyi çok istiyorum. O sahaya çıkma düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor. Çıkarsam dayanamam ağlarım herhalde" dedi.
"ÇOCUKLARIM FENERBAHÇE FORMASI SAKLIYOR"
Ganalı yıldız Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı günden bu yana Sarı-Lacivertli camiayı asla unutmadığının altını ilginç örneklerle çizdi. Appiah, "F.Bahçe ve Türkiye ile hiçbir zaman bağım kopmadı. Çocuklarım hala Sarı-Lacivert formalarını saklıyorlar. Yaşananlara çok üzüldüm. Özellikle başkanın durumuna. Yabancı futbolcular takımdan
bir bir ayrılıyor. Ben dönmeye hazırım. Geçen sezon Serie A'da oynadım. Formum ve sağlığım çok iyi" diye konuştu.

F.Bahçe'ye Juventus'tan 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Appiah geçen sezonu Serie A takımlarından Cesena'da tamamladı. Şu an bonservisi elinde olan Ganalı futbolcu bedelsiz şekilde Fenerbahçe'ye gelebilir.F.Bahçe'yle sorunlu bir şekilde ayrılan ve FİFA'lık olan 30 yaşındaki orta saha, 2009 yılında Serie A'da Bologna forması giydi, 19 maçta boy gösterdi. 1 yıl Bologna macerasının ardından 2010 yılında Cesena'ya transfer olan Appiah, burada da 25 maçta 1 gole imza attı.
KEZMAN DA İSTİYORDU AMA...
Stephen Appiah gibi Fenerbahçe'nin bu durumuna üzülüp gelmek isteyen bir diğer yıldız da Mateja Kezman'dı...
Sırp yıldız da Sarı-Lacivertli formayı giymek istediğini belirtiyordu. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra PSG ve Zenit formaları giyen Sırp futbolcu geçen sezonu Çin ekiplerinden South China'da geçirdi. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beyaz Rusya'nın Bate Borisov takımı yıldız oyuncuyu renklerine bağlamayı başarınca Kezman'ın Fenerbahçe'ye dönüşü gerçekleşmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt