-
Konu Sahibi
-
Valla 4.4 bile bana göre eskidi onunda fişini çekerler yakın bir zamandayeni simgeyi beğenmedim ama eski sürümleri bırakmaları gerekli bir hareketti 2.3 kullanan da kalmamıştır herhalde (oyun uygulama kullanmayanlar hariç) bundan sonra da alanlar zaten en az 4.4 lü tel bulabilir
Bu Gidişle Android 4 Sürümünü Bile Öldürecek GoogleÇeksinler fişini eski yazılımların millet arka planda internet tüketen google play hizmetlerinden kurtulur. Dışardan uygulama yükler olur biter . Diğer gmail , drive vb . uygulamalar çalışacaktır herhalde
Bence 4.4 Bile KalmadıArtık 4.2.2 bile kalmadi.
6.0 Marshmallow En cok kullanılıyor.Bence 4.4 Bile Kalmadı
Ben 6.0 kullanıyorum telefonuma Android 7.0 gelmesi küçük bir ihtimal ama Android 4.0 2012 senesinden beri var ve destek almaya devam ediyor yani bundan 5-6 sene daha Android 6.0 destek almaya devam eder6.0 Marshmallow En cok kullanılıyor.
6.0 daha cok gider.Ben 6.0 kullanıyorum telefonuma Android 7.0 gelmesi küçük bir ihtimal ama Android 4.0 2012 senesinden beri var ve destek almaya devam ediyor yani bundan 5-6 sene daha Android 6.0 destek almaya devam eder
ibrahimbüyükdemir ben demiştim yukarıda da sizin aldığınız ilk günden sileceğiniz aklıma gelmezdi2.3.6 takılıyorum hala Google başkan bilsin ki telefonu aldığım gün root atıp bütün Google Uygulamalarını silmiştim kısacası biraz işi bilen kişiler Googleyi Googleden önce silmişti, şekil yapmasına gerek yok zaten kullanılmıyor.Hafızası 190mb olan Android bir telefona +80mb Googlenin saçma Uygulamaları, biz sizi sileli çok oldu Google Bey.
Anlamadım ?ibrahimbüyükdemir ben demiştim yukarıda da sizin aldığınız ilk günden sileceğiniz aklıma gelmezdi
Şimdi Anladım Teşekkür ederimKonuya ilk yazdığım mesajta artık destek gelmeyecek kullanıcılar google ile alakalı her şeyi siler demiştim ya işte o işi bir üyemiz telefonu ilk aldığında yapmış o olaya dikkat çekmek istedim
Neco dur allahını seversen zaten ortalık karışıkBence google android 5 bile desteği kesmeli. Eğer google böyle yaparsa firmalar cihazlarına destek verirler. Android 4.2.2 ile piyasaya sürülen bir cihaz android 6 almış. Ama android 5.1.1 ile piyasaya sürülen cihaz hala android 7 almıyor.
Bende Galaxy Ace'de hala 2.3.6 sürümünü kullanıyorum.2.3.6 takılıyorum hala Google başkan bilsin ki telefonu aldığım gün root atıp bütün Google Uygulamalarını silmiştim kısacası biraz işi bilen kişiler Googleyi Googleden önce silmişti, şekil yapmasına gerek yok zaten kullanılmıyor.Hafızası 190mb olan Android bir telefona +80mb Googlenin saçma Uygulamaları, biz sizi sileli çok oldu Google Bey.
Nasıl yani karışık?Neco dur allahını seversen zaten ortalık karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?