Eski Sevgiliden Özür Dilemek Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Eski Sevgiliden Özür Dilemek Yardım
Arkadaşlar konunun yeri doğrumu bilmiyorum herneyse...
Biraz saçma gelebilir ama yorumlarınızı bekliyorum :)
Arkadaşlar benim bir kız arkadaşım vardı ben bu kızla 8. sınıfta arkadaştık lise 1 de çıkmaya başladık sonra kızın kardeşi yüzünden ayrıldık en azından ben öyle biliyorum kız bana öyle söyledi Sonra kendimden 1 yaş küçük bir kızla çıktım bu kızda onun arkadaşıydı Bir süre çıktık sonra ayrıldık ama ben bir hata yaptığımı düşünüyorum yani ilk kız arkadaşımdan özür dilemek istiyorum çünkü ona kötülük yaptım diye düşünüyorum ama sonraki kız arkadaşımda "boşver kafana takma" diyor sizce özür dilemelimiyim içim hiç rahat değil Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
:hmmm Ama hatamı kabul ediyorum inkar etmiyorum

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Kızda az birşey gurur varsa kabul etmeyecektir. Ve sende bu durumu göze alarak söylememelisin. Ayrıca bunun adına 'Kötülük yaptım' değil 'kuyruk acısı' deniyor.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Kızda az birşey gurur varsa kabul etmeyecektir. Ve sende bu durumu göze alarak söylememelisin. Ayrıca bunun adına 'Kötülük yaptım' değil 'kuyruk acısı' deniyor.
İlk kez böyle bir şey başıma geliyor artık kuyruk acısı mı pişmanlık mı :ağlarım: bilemiyorum

turker10

turker10

Üye
sen özrünü dile... nasıl dilersin o sana kalmış ama dile... kabul görsede görmesede önemli değil özür dilemek insanı küçültmez aksine büyütür...:oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Arkadaşlar konunun yeri doğrumu bilmiyorum herneyse...
Biraz saçma gelebilir ama yorumlarınızı bekliyorum :)
Arkadaşlar benim bir kız arkadaşım vardı ben bu kızla 8. sınıfta arkadaştık lise 1 de çıkmaya başladık sonra kızın kardeşi yüzünden ayrıldık en azından ben öyle biliyorum kız bana öyle söyledi Sonra kendimden 1 yaş küçük bir kızla çıktım bu kızda onun arkadaşıydı Bir süre çıktık sonra ayrıldık ama ben bir hata yaptığımı düşünüyorum yani ilk kız arkadaşımdan özür dilemek istiyorum çünkü ona kötülük yaptım diye düşünüyorum ama sonraki kız arkadaşımda "boşver kafana takma" diyor sizce özür dilemelimiyim içim hiç rahat değil Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
:hmmm Ama hatamı kabul ediyorum inkar etmiyorum

en yakin köprüden atla

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
kız seni kafada bitirdiyse ağzınla kuş tutsan dönmez.. romantik bir şekilde hala senin aklında olduğunu hissettir.. sallamazsa unut gitsin

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sadece cirkinlesirsin ari gibi ol her cicege kon dostum

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...