Eski Nokia Çalışanları Meego ya Hayat Verecek

doctorrr

Üye
Immm...Baya güzel olmuş ama hızlı çekmelerde ekran sanki kaçacak gibi olsun.Bir de biraz daha sezgisel yap.MeeGo tarzı olsun istiyorum.Ama genel olarak beğendim.
öncelikle teşekkürler sayın Can Ahmet.MeeGovari bir şekli olmasın diye anca bu kadar oldu

MasteLaa

Üye
Az az.Biz sistemi Windows XP çekirdeği üzerine yazıyoruz.Geliştiricilere özel SDK yayınlıyacağım direk Xp'deki oyunlara belli kodlar eklenerek dokunmatik etkileşime uyarlanacak.
5-6 milyon uygulama atayım bari en kalitelilerinden : 1-2 milyonda Hd oyun zamanla artırırız biraz sıkışığım bu ara anca bu kadar

Tepkiler: Cihanî Sultan

doctorrr

Üye
şimdi türe süleymanın icraatleri neler?! ayriyetten arayüzle ilgili tüm sorumluluk bende 3. parti yardımcı uygulamalar yazsın mastelaa fatih vaktimiz kısıtlı

şimdi türe süleymanın icraatleri neler?! ayriyetten arayüzle ilgili tüm sorumluluk bende 3. parti yardımcı uygulamalar yazsın mastelaa fatih vaktimiz kısıtlı

iPhone 5 çıkmadan bir markayla anlaşıp telimizi çıkarmamız lazım.

Tepkiler: doctorrr

MasteLaa

Üye
Tamam yahu ne istiyorsunuz hemen yaparım

Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan

doctorrr

Üye
Abov!Ben Microsoft gibi efendi olmak istiyordum.

Marketin tasarımı şık olsun ha.
bir aya kalmaz kaynak kodlarını yayınlayacağım ayrıca multitasking tamamdır sıkıntı yok bu arada işlemci ram ne alemde kısa bir bilgi verirmisiniz sayın Can Ahmet?

MasteLaa

Üye

Marketimizin kabataslak görüntüsü isterseniz düzelteyim

Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan

doctorrr

Üye
varsayılan tarayıcının mozilla olmasını şiddetle öneririm