doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Vay be!O kadar çabuk mu?Ben de mi bir sistem yazsam acaba? Genişletmek için tıkla ... beraber girelim köşeyi döneriz yeminle
Cihanî Sultan' Alıntı: Vay be!O kadar çabuk mu?Ben de mi bir sistem yazsam acaba? Genişletmek için tıkla ... beraber girelim köşeyi döneriz yeminle
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: beraber girelim köşeyi döneriz yeminle Genişletmek için tıkla ... Beni de alsanıza aranıza
ynsemrekose' Alıntı: beraber girelim köşeyi döneriz yeminle Genişletmek için tıkla ... Beni de alsanıza aranıza
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Beni de alsanıza aranıza Genişletmek için tıkla ... tamam ondan bi cevap gelsin alırık
MasteLaa' Alıntı: Beni de alsanıza aranıza Genişletmek için tıkla ... tamam ondan bi cevap gelsin alırık
MasteLaa Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Tamam tamam alak nolcak sanki. Genişletmek için tıkla ... Hemen başlayabilir miyim
Cihanî Sultan' Alıntı: Tamam tamam alak nolcak sanki. Genişletmek için tıkla ... Hemen başlayabilir miyim
Cihanî Sultan Üye Türe' Alıntı: Beni de alın uleen Genişletmek için tıkla ... Tarayıcıyı sana bırakıyorum.
doctorrr Üye Türe' Alıntı: Beni de alın uleen Genişletmek için tıkla ... ağır ol birader o sopa ne öyle
Cihanî Sultan Üye Türe' Alıntı: Uygulama ve tarayıcı benim Genişletmek için tıkla ... Evet.Ben driverları yazacağım.
Cihanî Sultan Üye Türe' Alıntı: temam Genişletmek için tıkla ... Yunus sen Müzik Çalarla ev ekranlarını hallet. MasteLaa sana da geri kallanları bırakıyorum.Yardım gerekirse bana başvur.
Türe' Alıntı: temam Genişletmek için tıkla ... Yunus sen Müzik Çalarla ev ekranlarını hallet. MasteLaa sana da geri kallanları bırakıyorum.Yardım gerekirse bana başvur.
doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Yunus sen Müzik Çalarla ev ekranlarını hallet. MasteLaa sana da geri kallanları bırakıyorum.Yardım gerekirse bana başvur. Genişletmek için tıkla ... onlar kolay iş efektleri hazırladım bile
Cihanî Sultan' Alıntı: Yunus sen Müzik Çalarla ev ekranlarını hallet. MasteLaa sana da geri kallanları bırakıyorum.Yardım gerekirse bana başvur. Genişletmek için tıkla ... onlar kolay iş efektleri hazırladım bile
Cihanî Sultan Üye ynsemrekose' Alıntı: onlar kolay iş efektleri hazırladım bile Genişletmek için tıkla ... Bi TeamViewer'ü kur da bakıyım nasıl olmuş...
ynsemrekose' Alıntı: onlar kolay iş efektleri hazırladım bile Genişletmek için tıkla ... Bi TeamViewer'ü kur da bakıyım nasıl olmuş...
MasteLaa Üye İletim sistemi tamamdır 1 milyon uygulama yüklendi 300 tane de HD oyun umarım yeterlidir
Cihanî Sultan Üye MasteLaa' Alıntı: İletim sistemi tamamdır 1 milyon uygulama yüklendi 300 tane de HD oyun umarım yeterlidir Genişletmek için tıkla ... Az az.Biz sistemi Windows XP çekirdeği üzerine yazıyoruz.Geliştiricilere özel SDK yayınlıyacağım direk Xp'deki oyunlara belli kodlar eklenerek dokunmatik etkileşime uyarlanacak.
MasteLaa' Alıntı: İletim sistemi tamamdır 1 milyon uygulama yüklendi 300 tane de HD oyun umarım yeterlidir Genişletmek için tıkla ... Az az.Biz sistemi Windows XP çekirdeği üzerine yazıyoruz.Geliştiricilere özel SDK yayınlıyacağım direk Xp'deki oyunlara belli kodlar eklenerek dokunmatik etkileşime uyarlanacak.
doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Bi TeamViewer'ü kur da bakıyım nasıl olmuş... Genişletmek için tıkla ... var zaten id imi şifremi pm attım
Cihanî Sultan' Alıntı: Bi TeamViewer'ü kur da bakıyım nasıl olmuş... Genişletmek için tıkla ... var zaten id imi şifremi pm attım