Faturasız Eski Cepnet 100 Mb Zam Geldi

Sizce Vodafone cepneti ne zaman sonlandırır ?

• Kullanılan toplam oy
    15

phasan

Üye
Yeni abonelere kotu oldu pttcell

Konu Sahibi
ben pttcel e uçtum o daha uyguna .ama şimdi siz de uçmayın yeni abonelere 65 kbps diyo o da bozdu
Vodafone'da 96 kbps olmasına rağmen insanı deli ediyor birde pttcell'e geçip 65kbps kullanırsak verem oluruz heralde.

Konu Sahibi
Eskıden pttcell 128 kbs idi simdi pttcell 3gb kullanım hakkı var sınırsız degıl

İnsanların bir bahanesi vardı pttcell kullanmak için artık oda yok demek.Ben bu operatörleri anlamıyorum resmen kendi ayağına sıkıyorlar...

İyiki varsın symbian ip değiş 10 mb internet 1 yıldan fazladır kullanıyorum.

Pttcell 14lük tarifeyi yeni abonelere kapattı

phasan

Üye
Eskı 14 lük tarıfeyı kapattı uye alımına

Cep neti kolay kolay bırakmam. Diğer öper-atörler de böyle bir kampanya yok. Hızı deli etsede çatır çatır webe giriyor, face twitter whatsapp ile sosyal medyada mesajlaşıp yazışıyorum.
Ancak yeni bir sınırsız ve yüksek hızlı paket sunarsa o zaman geçerim :-)

Tepkiler: tayfunerdogmus1
    Konu Sahibi
Aynen cepnet bırakılmaz çünkü alternatif yok.Bendeki hız 10-11 kb arasında değişiyor birşey indirmediğim sürece yetiyor bana...

Tepkiler: Aybin.Kilic ve tayfunerdogmus1
arkadaşlar bende bırakmak istiyorum, ama 3 ayrı bağlantı pttcell de yok. Mecburum. N95 8gb 2g de 4 ayrı bağlantıya izin veriyordu. N8 vermiyor.

Hangi paketmiş bu? Kota dolunca 1 kpbs hıza düşen mi? Eğer oysa o hızla sayfaları 1 güne ancak açarsınız.

tanıdığım biri kullanıyo ve aldığı paket 2 gb 30 tl ye. 6-8 gb arası bişey kullandık yine de hız 300 KB/s civarında