king512
Üye
-
Konu Sahibi
-
ewt o yarışmayı bende gördüm yazık oluyodu telefonlarabide eski telefonları en uzağa fırlatma yarışması vardı televizyonda gördüm...
bide eski telefonları en uzağa fırlatma yarışması vardı televizyonda gördüm...
Eski Cep Telefonlarına İlginç Muamele
Artık kullanmadığınız ya da bozulmuş cep telefonlarınızı çöpe mi atıyorsunuz? Bugünkü haberimizde İngiltere'de Eski Cep Telefonları Defin Servisi adında bir şirketten bahsedeceğiz. Şirkete çok küçük bir miktar para ödüyorsunuz ve bozuk veya kullanmadığınız cep telefonlarınızı şirkete veriyorsunuz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sonrasında ne mi oluyor? Şirket aldığı bozuk cep telefonlarını Rusya'da Kursk Manyetik Sahasına gömüyor ve burada yer altında çok fazla demir bulunduğu için gömülen telefonlar elektromanyetik veya radyoaktif zararlara yol açmıyor. Kursk Manyetik Sahası dünyanın en güçlü manyetik alanı olarak kabul ediliyor. Bu bölgede (KMA) kullanılan pusula doğru çalışmıyor.
En ilginci ise eski cep telefonunuzun Rusya'da gömülürken yeni telefonunuza bir veda SMS'i göndermesi!
bide eski telefonları en uzağa fırlatma yarışması vardı televizyonda gördüm...
motorla nın çok eski takoz bi modeli var bndeonu göndersemmi acaba unitel miydi hatırlamıyom şimdi
telefonumu verecem bide üstüne çöp olan telefonum için para verecem bırak yaa evde saklarım sinirlenince duvar atmak için hem daha kullanışlı olur
parayı onlar versinben burda çöpede atarım telefonu
valla bendemi böyle bir şirket kursam ne şafak mobile definite şirketiyanlız kız istemeye gittiğimde kızın babası sorduğunda böyle anlatsam bana küfreder herhalde
onu bende görmüştüm ya o yarışmada düşen telefonları toplamak çok güzel olur ya
bende de var unitel yazyo altında hani mavi bişi hatta karton kutu yerine metal kutuda satılıyodu ozamanlar hatta modelide cd930 du vay be hala kullanır dururum valla arasıra nostanji olsun maksat
+1 aynen katılıyorum
bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?