Matthe
Üye
-
Konu Sahibi
-
o söylenenler sıfır sistem kuranlar için. senin para yetmiyor oralara...
sen dediğim gibi 2gb ram işlemci + anakart yap...
eski bilgisayarı sattın mı ?
O zaman bütçen yeterse 4 lük alman daha iyi değil mi ?Bu arada yeni RAM ve Anakarttan sonra işletim sistemini 64 bit yapmayı unutma
4'lük derken64 bit istiyorum bende zaten
Yani 4 GB lik RAM al 6 GB olsun RAM
- - - Eklendi - - -
Bu arada bana uygun gibi geldi çünkü sırf ana kart internette 145 lira.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kafam karıştı ya pardonben anakartın ddr2 olduğnu unutmuşum eski ramin yeni rama eklenecek diye düşünüyom benim dediğim olay DDR2 kullanırsan olur sanırım g41 anakartta hem ddr2 hemde ddr3 desteği var ama ikisini birden kullanamıyosun
Hayır kullanamıyorsunÖyle olsa benim anakarttada hem ddr hem ddr2 var. 2 gb ddr 2 gb ddr 2 takardım bide pentium 4 531 alırdım 64 bit destekleyen. mis
g41 e lüzüm yok boşa para verirsin. g41 performans anakartı g31 yeter.. 2. eli 50-60 TL
ddr3 ram ile ddr2 fark etmez senin için.. elinde ddr2 var zaten. 2gb daha al dual channel en iyisi olur.
core2duo işlemci hangi model ama ??? 60 liralıkta var 120 liralıkta.. e4400 falan vermesinde sana
Bilmiyorum ya zaten iş yattı büyük ihtimal. Eve geldim babamla papaz olduk bilgisayarı götürcem diyince bi ton laf etti. Hayırlısı bakalım ikna etmeye çalışcam
Bugün geldi anakart kaç para falan filan diyor işte dedim bende 110 lira civarları. Tamam o zaman şimdilik sadece anakart dedi, almaya gidicez sanırım
Şuan otobüsten yazıyorum vatan computer'a gıdıyoruz. Asus'un anakartını düşünüyorum ve AMD athlon II X24 gb ddr3 ram cabası
- - - Eklendi - - -
Athlon cok kötüymüş başka aldık.
Pentium G2020 2.9 ghz LGA1155
Gigabyte H61M-DS2
Kingston DDR3 1333MHz 4gb ram
hayırlı olsun kardeşim darısı başıma
Merhaba, öncelikle konuyu tekrar hortlattığım için özür dilerim, fakat hazır konusu mevcut iken ayrı konu açmak istemedim..
@Yellowworm Konuda yazdığınıza göre tek modül 2 gb ddr2 533 ram kullanmışsınız. Benim sormak istediğim acaba bu anakart'a 2x2=4 gb ddr2 533 ram takılabiliyor mu? Yani 2 tane 2 gb'lık ddr2 533 ram çalışır mı? Bende şu an tek parça 1 gb ddr2 533 ram mevcut.
Yada bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?