Matthe
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş benim pc yi satim sana
core2 duo e7300 2.66 ghz
msi nvidia gt220 128 bit 1gb
2gb ddr2 633mhz ram
gigabyte ga-p31-es3g
satabileceğim tam kesin değil ama düşünürsen bakabiliriz.
2gb ram tek parça ise satmana gerek yok..
2. el G31 bir anakart bul 50 TL ye...
bir tanede çift çekirdek işlemci alırsın rami takarsın yeter...
100 liraya halledilir..... E2200 dual core işlemci var bende satıyorum 50 tl fanıyla beraber.düşünürsen görüşelim.
güven sorunu yaşamazsın bende sürekli alışverişim var. ayrıca MOD'um burda bi yere kaçamam:
çok şey istiyorsun.. RAM ler zaten sistemin en hızlı parçalarından biri. ddr2 olması yavaşlatmaz...Aslında tam istediğim gibi değil
Ben istiyorum ki ddr3 ram olsun 4 gb olsun 64 bit windows 7 kurmak istiyorum
çok şey istiyorsun.. RAM ler zaten sistemin en hızlı parçalarından biri. ddr2 olması yavaşlatmaz...
ddr3 4gb ram 40 tl falan en ucuz... anakart desen AMD anakart 80-90 civarı..
amd işlemci.. çift çekirdek en ucuz alsan 100 TL yapar... ama performans farkı olmaz..
boşuna para vermiş olursun...
rami 4GB yaptıktan sonra 64 bit kurabilirsin...
madem sadece knight oynuyorsun fazla masraf yapmana değmez..
verme zaten.. dediğim üzere g31 anakart + çift çekirdek intel işlemci 100 liraya halledebilirsin
ramlerini satma boşver....Canımsınbenim parçalar ne kadar eder peki?
ramlerini satma boşver....
anakart 20 tl
işlemci 20 tl... zor satılırlar zaten..
ramlerin 1+1 yada 2gb tek ise kullan bişey olmaz... yada satıp. 2+2 alabilirsin... 80 TL ye bulursun 2. elde
Arkadaş haklı.
Yeni bilgisayar almana gerek yok, anakartlardan pek anlamam . RAM eğer tek parça 2GB ise bir tane daha 2GB lik al 4 GB ram olsun çift çekirdekli işlemciyide taktığın zaman ihtiyacını görürAnakart konusunu arkadaşa sorarsan iyi olur
Elindeki rami satma bi 2gb ddr2 al tamamdir.
Anakart bulursun 50liraya ortalama bir fiyat ztn..
İşlemci ne almak istediğine göre değişir.. Ben E2200 satıyorum düşünürsen görüşürüz.
Yok daha iyisi dersen ona göre fiyat artar.. Toplam 150-170 gibi halledersin ramle birlikte.
Ramler ztn 40tl
dur dur dur bilgisayarcılar kazıklar adamı
Ee napcam şimdi
Elindeki rami satma bi 2gb ddr2 al tamamdir.
Anakart bulursun 50liraya ortalama bir fiyat ztn..
İşlemci ne almak istediğine göre değişir.. Ben E2200 satıyorum düşünürsen görüşürüz.
Yok daha iyisi dersen ona göre fiyat artar.. Toplam 150-170 gibi halledersin ramle birlikte.
Ramler ztn 40tl
Sanırım özel mesaj ile halletceksinizşimdiden hayırlı olsun bu arada
- - - Eklendi - - -
Kardeşim bişey sorcam ddr2 nin en yüksek belleği 2 gb mi ?
o söylenenler sıfır sistem kuranlar için. senin para yetmiyor oralara...Tesekkur ederim
4gb gördüm satıliyor
- - - Eklendi - - -
Oyunun forumunda herkes AMD işlemciler tavsiye ediyor. Oyunlarda AMD işlemciler daha iyiymiş. Intel yerine AMD alsam artıları ve eksileri neler?
Tesekkur ederim
4gb gördüm satıliyor
- - - Eklendi - - -
Oyunun forumunda herkes AMD işlemciler tavsiye ediyor. Oyunlarda AMD işlemciler daha iyiymiş. Intel yerine AMD alsam artıları ve eksileri neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?