Eski aşk alevlendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Eski aşk alevlendi!
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Ligde devre arası tatilinin kısa olması nedeniyle, teknik kadro ve yönetim, Aykut Kocaman'ın listesinde yer alan oyuncuların kulüpleri ile temasa geçerken, ilk olarak Alper Potuk'un transferini sonlandırmak için çalışmalar devam ediyor.

Eskişehirspor kulübü başkanı Halil Ünal ile bonservis bedeli + 2 futbolcu şartlarıyla anlaşmaya varan sarı lacivertliler, Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'dan gelecek talepleri bekliyor. Bu noktada Fenerbahçe Berk Elitez'i 2 yıl kiralık, Uğur Boral'ı ise bonservisi ile birlikte vermeye sıcak baktığı öğrenildi. Alper Potuk'un bu görüşmelerin sonlanmasının ardından 2 gün içinde İstanbul'a gelip Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Dış transferde de bir forvet alarak transferi kapatacak olan Fenerbahçe'nin, Borges'in ardından 2 alternatif isim için kulüplerle masaya otururken, yılbaşından önce bu oyuncuyu da açıklaması bekleniyor. Daha önce Santos'lu Borges ile her konuda anlaşmaya varan idari kadro, alternatif isimlerden sonuç alamazsa Brezilyalı yıldızı kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna katacak.

Talipleri çoğalan ve Ocak ayında Afrika kupasında boy gösterecek olan Dia'yı gözden çıkartan yönetimin, iki yıldır kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği Krasiç'i Juventus'tan kiralamak için nabız yokladığı da gelen haberler arasında.

Bu arada 5 günlük iznin ardından sarı lacivertli futbolcular, yarın Samandıra'da toplanarak topbaşı yapacak. Teknik heyet, araya yılbaşının girmesi nedeniyle takımı kampa götürmek fikrinden vazgeçerken, çalışmaların İstanbul'da devam edecek açıklandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Masha


Masha

Masha

Üye
Hadi hayırlısı :)
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Krasic in Fenerbahçeye gelmesini çok istiyorum . Gelirse mükemmel olur ..:)
 
India

India

Üye
Krasic Chelsea'ye gidecek onu beklemeyin de başlık ne alaka konuyla :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
India

India

Üye
ben boşuna sallamıyorum al sana haberi :
 
  • Beğen
Tepkiler: ssercan

ssercan

Üye
5 Milyon Euro+ Ersun Yanal'ın belirleyeceği bi topçu diyorlar şuan. Yedekten çıkamaz. Ayrıca bu parayı da naptıda haketti bu çocuk. Yine Fener iyi para dökeceğe benziyor gerçekleşirse şu şartlarda.
 
haltie

haltie

Üye
Her sene aynı muhabbet ya:D Alacaksa alsın artık :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt