phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ocak ayında tarıfe yenilenın şubatta fatura gelir1 tl fark ile guzel oldu bu 300 dk az konusanlar icin ideal benim gibi..
Fakat 128kps tam bi eziyet cok agir...
Gercek 128 kps olsa en azindan. Cepte cok is gorur...
En azindan uygulama vs ler icin yeterli diye dusunuyorum..
Kanimca tarife guzel olmus sanirim subat faturasina yansitacaklar...su an aktif degil...
Saygilar....
Yenilenin derken musteri hizmetlerinemi bildircez mesajmi aticaz su an eski 14 luk tarfie gozukuyo halaOcak ayında tarıfe yenilenın şubatta fatura gelir
Bu 200 dk tarıfe sonkez kullanıyoruz Ocak 27 de guncellenecekYenilenin derken musteri hizmetlerinemi bildircez mesajmi aticaz su an eski 14 luk tarfie gozukuyo hala
Aslinda hemen 15 lik tarife yapmak istiyorum en azinda 300 dk bu ay biraz lazim olacak...
Eyvallah saolasinBu 200 dk tarıfe sonkez kullanıyoruz Ocak 27 de guncellenecek
İyi ozamanEyvallah saolasin
Onumuzdeki ay guzel olacak...
Simdi musteri hizmetleri aradi beni
05.01.2016<<tarihinde guncellenecek dedi.
Hesap kesim tarihi olan ayin 27 sini beklemeye gerek yokmus...
Sistem otomatik olarak 05.01.2016<<guncellicekmis
Bu guzel haber
Saygilar..
Büyük ihtimal yenilemeden ötürü hata yaptı sistem mh den destek al düzelir inşaallah300 dk 300 sms 300 mb sınırsız ve 3500 dk olacaktı sadece suan 3500 dk gorunuyor hattım da neden olabilir
Sabah duzeldi sorunBüyük ihtimal yenilemeden ötürü hata yaptı sistem mh den destek al düzelir inşaallah
Yeni aboneye 12 TL cokkkk iyiSuan paketim 300 dk 300 sms ve 300 mb sınırsız internet 128 kb 16.5 tl fiyat ( telsiz kullanım dahil)
Tarifenin adı kapalı pttcell beklenen tarıfe eski 14 lük degiştiTarife yeni gelecekler için oldukça güzel oldu tuttum bırakmam bu tarifeyi
EvetTarifenin adı kapalı pttcell beklenen tarıfe eski 14 lük degişti
Pttcell i seviyoruzMerhabalar
Evet ayin 5 inde komple degisti tarifeler
Zaten o gece sistem guncellemesinden interaktif bilgilerimize giremedik sabah duzeltmislerdi
Herneyse benin gibi sistemli planli konusanlar icin super oldu...
Yaklasik 10 kisiyi ptt cell gecirdim esimde dahil
Guzel oldu bu guzel
Tesekkurler pttcelll....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?