Eşini öldürüp intihar etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Eşini öldürüp intihar etti
Çankırı'da İrfan Alabay, ayrı yaşadığı 3 çocuğunun annesi, Asiye Alabay'ı tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Asiye Alabay, kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü psikolojik tedavi gören Köy Hizmetleri'nden emekli eşi İrfan Alabay'ı, terk ederek 3 çocuğuyla birlikte başka bir eve yerleşti

Asiye Alabay, uzun süreden bu yana ayrı yaşadığı eşi İrfan Alabay'ın Buğday Pazarı Mahallesi Marangozlar Sokak Gazi Apartmanı'ndaki evine geldi.
KARISINI ÖLDÜRÜP BAŞINA

Çiftin arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken İrfan Alabay, yanında bulunan tabancayla eşi Asiye Alabay'ı öldürdükten sonra tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Silah seslerinin duyması üzerine komşuları polisi aradı. Gelen polis ekipleri evin salonunda İrfan ve Asiye Alabay'ın cesetlerini buldu.

Çiftinin cesetleri, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Alabay çiftinin, iki oğlu bir kızı olduğu büyük oğullarının polis memuru, küçük oğullarının ise lise son sınıfta öğrenci olduğu belirtildi.

KAYNAK: ensonhaber.com

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çankırıdan böyle haberler görmek üzücü

lgkg300

lgkg300

Üye
Ne şehittir ne gazi pisi pisine gitti bizim niyazi

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
yaa aslında ben boyle durumlara cok kızıyorum
boşanmıs sın yada kocandan veya karından ayrılmıs sın daha ne uzatıyorsun bak onune belkı gene seveceksın yada gene evleneceksın ne gerek var vurmaya kırmaya oldurmeye anlamadım gıttı

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ne Demeli Allah İnsanları Hidayet Etsin ..

- - - Eklendi - - -

Kelam Kalmıyor Yazmaya İnanın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt