Eşine kızan şahıs evini ateşe verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Eşine kızan şahıs evini ateşe verdi
Şanlıurfa'da, tartıştığı eşine kızan şahıs evini ateşe verdi. Alevlerin yükseldiği apartmanda mahalleli korkulu anlar yaşarken, polis olası bir tüp gaz patlamasına karşı binayı boşalttı. Edinilen bilgiye göre olay, Yenişehir Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi 200 Evler 8. Blok 4. katta yaşandı. İddiaya göre Halit İ. ile eşi Hatice İ., dün öğle saatlerinde tartışarak karakolluk oldu.

Halit. İ'yi sürekli içki içtiği ve evde huzursuzluk çıkardığı iddiasıyla terk etmek isteyen Hatice İ., evde kimsenin olmadığı bir saatte eşyalarının bir kısmını alarak iki çocuğuyla birlikte baba evine döndü. Akşam saatlerinde eşinin evde olmadığını gören Halit İ., balkona çıkıp küfürler savurarak apartman sakinlerini rahatsız etti. İçkili olduğu iddia edilen Halit İ., saat 00.30 sıralarında evi ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Evden alevler yükseldiğini gören mahalle sakinleri, polis ve itfaiyeye haber vererek yanan evde 4 kişinin kaldığını bildirdi. Olay yerine 3 adet itfaiye aracı ve 1 adet ambulans gönderildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu, yangın diğer dairelere sıçramadan kısa sürede söndürdü.

Bu arada, olası bir tüp patlamasına karşı polis apartmanı boşalttı ve çevredeki vatandaşları dağıttı. Yan apartmanda bulananlar ise yangın paniği ile dışarı çıktı. Bir süre sokaklarda bekleyen apartman sakinleri, olaya tepki gösterdi. Görgü tanıkları, Halit ile Hatice İ.'nin arasında uzun süredir geçimsizlik olduğunu ve eşinin babasının evine gitmesinin ardından şahsın evi ateşe verdiğini öne sürdü.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, olay yerinden kaçan Halit İ.'nin arandığı bildirildi.
 


grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
aferin...psikopat..mayynak
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Saçmalık.
 
Soneday

Soneday

Üye
ısınmışlardır bari
 
dreamnurse

dreamnurse

Üye
bizim mahalledede böyle bi olay olmuştu karısı evi terketti diye evi yakmaya kalkmış ve evde ki patlayabilecek olası eşyaları dışarı çıkarmış falann... allah akıl eksikliği vermesin..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt