Esetten Symbiana Özel Koruma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Esetten Symbiana Özel Koruma
Eset’ten Symbian’a Özel Koruma

Eset, Symbian’lı akıllı telefonlara yönelik antivirüs uygulamasının indirilebilir Beta sürümünü duyurdu.

Kısa bir süre önce haberde, Eset firmasının Symbian'lı akıllı telefonlara yönelik çalışmalarını duyurmuştuk. Kısa bir süre içersinde çalışmalarını neticelendiren firma, ücretsiz olarak indirilebilir beta sürümünü duyurdu. Windows Mobile için mevcut olan uygulama çekirdeğinden, apayrı bir yapıda geliştirilen yazılım, daha az sistem kaynağı tüketerek daha fazla performans sunuyor.

Bu versiyon bir güvenlik duvarına sahip değil.
Her ne kadar bu sürüm, Beta etiketine sahip olsa da Eset, birçok özelliği kırpmayarak cesur bir adım atmış. Yazılım etkin arşiv taraması, daha önce görülmemiş sezgisel mobil güvenlik önlemleri, istatistiksel tarama raporları ve geçmişe dönük kayıtlar, karantina fonksiyonu gibi güçlü özelliklere sahip.

Firma tarafından yapılan açıklamalarda tam sürüm ile birlikte yazılımın, bir "firewall"a ve cihazınızın çalınması durumunda bir takım önlemlere olanak tanıyacak etkili bir güvenlik aracına sahip olacağı belirtiliyor.
Bağlantıları da sürekli kontrol altında tutmayı amaçlayan Eset Mobil Antivirüs, bluetooth, kızılötesi ve wi-fi yoluyla alınan dosyaları tarayarak üst düzey güvelik sağlamayı amaçlıyor. Son derece güçlü, kullanımı kolay bir arayüze sahip olan programın sis dosyasına, bağlantıdan bilgisayarınıza indirebilir veya doğrudan mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cemee61, deli_oğlan, Nezo53 ve 1 kişi daha

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
S60 v2 için olsa çok güzel olurdu yaa :(

lgkg300

lgkg300

Üye
N70 için olur mu?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Teşekkürler . N95 de çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada nasıl aktive edeceğimizi bilen var mı ?

wi-fi üzerinden yapmaya çalıştım , kafamıza göre bir kullanıcı adı mı gireceğiz yoksa belli bir şey mi giriyoruz .

Ben denedim fakat server error yazıyor !

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bi deneyelim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Vallahi ben nasıl aktive edeceğimizi anlamış değilim , hiç bir bilgi de yok !

Arkadaşlar Yukarıda linke e-mail verin aktivasyon kodunuz geliyor ... 30 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ !

Arkadaşlar Yukarıda linke e-mail verin aktivasyon kodunuz geliyor ... 30 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ !

Breakinq

Üye
agalar n72 oluomu

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm:::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt