eset parolasını unutmak

Sponsorlu Bağlantılar

cemilov

Üye
    Konu Sahibi
eset parolasını unutmak
eset parolomı unuttum.KEndi koyduğumuz bazı işlemleri yaparken sorulan parola. nasıl çözebilirim?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
eset parolomı unuttum nasıl çözebilirim?

Eset parolamı unuttum derken neyi kastedtiğinizi anlamadım? Eğer yasal olmayan yazılım kullanıyorsanız, kullanıcı adı ve parolayı soruyorsanız bunu her yerden temin edebiliyorsunuz. Eğer kendi koyduğunuz bir parola var ise ve bunu kullanamıyorsanız, o zaman bilgisayarınızı baştan başlatın ve hızlıca F8'e basın ve gelen Ekran da CTRL+ALT+DELETE komutunu verin ve Administrator ile giriş yaparak ESET Nod32'yi silin ve bilgisayarınızı baştan başlatın. Virus Programını tekrar kurun.

cemilov

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticim açılmıyor.ne yapmalıyım?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
görev yöneticim açılmıyor.ne yapmalıyım?

Görev yöneticiniz açılmıyor ise, kayıt defterinize bağlı olarak "Taskmgr"'nin değeri Virus tarafından değiştirilmiş. Bu yüzden de görev yöneticisi açılmaz. Bunun için "Norman Malware Cleaner", Malwarebytes Anti-Malware, Combofix veya bir Antivirus programı ile Sistem taraması yapın. Programın özelliğine göre Virusler otomatik olarak silinir ve değerler yenisi ile değiştirilir. Eğer program da otomatik Virus temizleme ve onarma özelliği yok ise, o zaman Virus temizleme ve onarım işlemini kendiniz yapmanız gerekir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt