ESET Mobile Security v1.1.995.1221

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bağdatlı

bağdatlı

Üye
    Konu Sahibi
ESET Mobile Security v1.1.995.1221







Android akıllı telefon ve tablet ortaya çıkan tehditlere karşı koruyun.
Android için ESET Mobile Security bilinen ve performansını etkilemeden tehditler ortaya çıkan karşı gerçek zamanlı koruma sağlamak için, antispam ve çalınmasına karşı koruma sağlayan özellikler ESET, mobil optimize edilmiş proaktif antivirüs tarama motorunu birleştiriyor.


*Geri bildirim formu, sorunları ve önerileri bildirmek için kolaylaştırır! (Cihazınızda Menü tıklayın)

Özellikleri

*Proaktif koruma: ESET proaktif sezgisel tarama teknolojisi, Truva atları, virüsler, solucanlar, casus yazılımlar, adware, ve diğer tehditlere karşı tüm indirilen uygulamalar, dosyalar, klasörler ve SD hafıza kartları anında tarar.

*Anti-hırsızlık güvenlik sistemi: Basit SMS komutları uzaktan bulmak, kilitlemek veya çalındığında ya da sadece yanlış olay Android cihaz silme yardımcı olur.#Reklam - Mesajı Rapor Edin#.net GSM kullanıcıları, güvenilir SIM kartları kayıt mobil cihazların izinsiz kullanımı engelleyebilirsiniz. GSM Android mobil cihaz içine başka bir SIM kart takıldığında bir SMS uyarısı sessizce alternatif telefon gönderilir.

*Yerleşik görev yöneticisi ile güvenlik denetimi: pil ömrü, boş disk alanı, çalışan süreçleri, Bluetooth, ve cihaz görünürlüğü de dahil olmak üzere tüm hayati telefon işlevlerini, Monitör. Ve sonra yerinde, herhangi bir süreç ve risk profilini yükseltmek çare ayarlarını sonlandırmak için harekete geçmesi.

*Şifre Koruması: cihazınızda bir kullanıcı tanımlı bir ana parola ile sabitleyin. Tüm Modül ayarlarının yanı sıra un kurulum (Android 2.2 veya 2.3) de aynı şifre ile korunabilir.

*SMS / MMS / Ses Antispam: özelleştirilebilir siyah / beyaz listeler ile güvenilir kişileri tanımlama veya sadece bilinmeyen numaralardan gelen mesajları ve telefon aramaları engellemek.

Türkçe dil desteğide mevcuttur.




 


KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:
 
rk1406

rk1406

Üye
başka bir site yokmu ya
buradan indirmek çile
 
furkan5800

furkan5800

Üye
Eset iyidir de lisans 30 günlük demo istemiyorsak satın alıcaz varmı bunun illegali :D
 
esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler kardeşim
 

xcolakx

Üye
Telefondan bu programla taradim virus bulmadi
Pcden sd karti taradim. Cok virus buldu yani programa guvenmeyin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt