Eşe, sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler !!

Hangi Süper Markette Satılıyo kİ =(

_tuncel_

Üye
ben kız arkadaşımın 21. yaş gününde 1 yaşından başlayarak 21 yaşına gelene kadar her yaşı için uygun birer hediyeyle hediye ye boğmuştum 1 yaşında pembe bi patik le balayarak 21 yaşına kadar ne alınabilirse

anne rahminde aşk bir başkadır

Tepkiler: 'Patron

metem11

Üye
ben toto yumurtanın içerisine güzel bi kolye koydum :d açtı yedi çikolatasını tabi,sonra atmaya yeltendi.dedim içinden çıkan oyuncak neymiş falan 20 dk kendine gelemediçok güzelde oldu valla bi arkadaştan tavsiye üzerine denedim..işe yarıyorr

Tepkiler: sky008
arkadaşlar ilginç sıradışı manyak hediyelerin olduğu bir site var adamlar aşmış sevgiliniz için hediyeler arkadışnıza hediyeler yeter ki hediye isteyin bu adamlardan hediye süperler abi

aaa43

Üye
bende o bardaklardan yaptırmayı planlıyorum, ama tek başına yeterli gelmiyor farklı şeylerde arıyorum açıkcası
fikirlerinizi bekliyorum.

benimde bir fikir vermem gerekirse, sihirli konserve. konserve kutusu içinde bitki var uygun ortamda suluyorsun ve içindeki filiz büyüdüğünde seni seviyorum yazısı beliriyor..
ben burdan almıştım.
örn:

evet çok orjinal bende bunu yapmalıyım..

isomzk

Üye
bence bi cam veya kristalin üzerine resminizi yaptırın camın veya kristalin şeklini istediğiniz gibi yapabillirsiniz kahramanmaraş veya nerede olursanız olun isomzk@hotmail.com adresinden bana ulaşıp yaptırabilirsiniz kahramanmaraş'tan başka bir şehirde olanlar resimi ve şekli gönderirseniz yaparım size gönderirim bulunduğunuz şehirdeki lazer makinası olan bir rklamcıya yaptırabiliriniz eğer kahramanmaraş'ta iseniz herşeyi yapıp verebilirim ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar meil den görüşebiliriz İSMAİL AYDIN reklamcıyım

brkbr

Üye
Sürekli doğum günlerinde ne alıcaz sevgililer günü diyip,neler alabiliceğimizi düşünüp duruyoruz.Benim arkadaşım sevgılısıne yaptı ve inanın harika bir tepki aldı bizde ilk baktığımızda çok şaşırmıştık ama çokgüzel ve anlamlı bir hediye oldu.Arkadaşının önerisiyle bir site buldu.Site herkeze açık herkezin bakabileceği günü birlik kiralık ve ogun sadece senın yazdıgın ve resmınle sürekli açık olan bir site tavsıye ederım özel günler için herkezin yaptığından sıkıldıysanız ve siz sevgilinize özel olduğunu hissetirmek istiyorsanız tam sizlik olur bir bakın derim beğeniceğinize eminim

kbra_can

Üye
Off off... 5 gün sonra doğum günü ne alcam daha karar veremdim yardım edin arkadaşlar çok pahalı olmasın haa

kktepe

Üye
arkadaşlar sevgilinize doğumgünü veya özel gün için 5 sayfalık resimler ve şarkılarla süslenmiş hoş bi hediye vermek isterseniz kktepe@hotmail.com ekleyin referanslarımı göstereyim.host ve domain dahil sadece 50 tl

Konu Sahibi
ilginç hediye arayanlara güzel bi site war arkadaşar, sevgililer günü için sipariş etmiştim, kız arkadaşımla çekindiğimiz fotoğrafı yolladım tahtaya yakıp yolladılar 80 lira falandı sanırım fiyatı, gayet güzel işciliği wardı, manevi değeri yüksek bi hediye tawsiye ederim çok mutlu olmuştu benimki

parfüm sıktıkça seni hatırlasın

ben güzel bi aşk filmi almıstım bluray cd Pahalıya patladı ama cok da beğendi.

Konuda bol bol reklam yapılmış,içeriğini saptırmışlar.

diye bir site var. kendin tasarla diye bir bölüm açmışlar ordan istediğin şeyi canvasa bastırabiliyorsun. kredi kartına taksit de yapıyorlar.