Esc acson blutooth driver

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Esc acson blutooth driver
ARKADAŞLAR ZAMANINDA LAPTOBUM ICIN GEREKLI BI BLUETOOTH CIHAZI ALMISTIM USB ILE BAGLANAN DAHA SONRA CIHAZLA PEK ISIM KALMADI AMA GEÇEN AY YANI BIR PC TOPLADIM VE U PC DEDE ARA ARA BLUTOOTH LAZIM OLUYOR AMA BENIM BLUTOOTH CIHAZININ DRIVER CD SINI BULAMADIM INTERNETTEDE DRIVERINI BULAMADIM EN SON BURAYA DANIŞAYIM DEDIM CIHAZ HAKKINDA BILDIKLARIM SUNLAR : esc bluetooth acson bu yazı ustunde yazıyor baskada bısı bılmıyorum cıhaz hakkında bana bunun drıverını bulabılırmısınız win7 için

paradox07

paradox07

Üye
Bluetooth cihazlarının sürücüsü de mi oluyor?bende vardı bi tane takıp kullanıyodum.hiç sürücü falan yüklemiyordum.ama kaybettim ya off :'(

dready112

dready112

Üye
aygıt yöneticisinden internet üzerinden otomatik indirebilirsin, tabi aygıtın hâlâ bi sitesi varsa :) çok eski ise bulmama ihtimali de bi o kadar yüksek

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
orayı çok denedımde olmuyor bende bu programı vardı o cıhazın programıa cıyordum çevredekıtelefonları felan buluyordu dosya gonderıp alıyordum guzeldı ama sımdı hıc bı ssıtede yok

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
arkadaşım o cihazı otomatik tanıması gerek pc nin. Bende aynı dongle var xp otomatik algılıyor. driver cd si de var bende ama pc bozuk yoksa uploadlardim bi siteye.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
tüh be :S

15097

15097

Üye
Windows 7 kullanıyorsan otomatik olarak bulur ve yükler eğer yükleyemezse bildirir ve sorunu halleder. :ok2:

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
win7 kullanıyorum zaten yukluyoda drıverı yukluyor :D bana programıda lazım :D

15097

15097

Üye
İnternet bak programına :ah

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
yok işte :D bulamıyorumm

ersinyilmaz1

Üye
[h=1]NEOTECH 380K Webcam Driver Download[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt