Uygulama es file explorer

Sponsorlu Bağlantılar

ccgg4

Üye
    Konu Sahibi
es file explorer
Hangi dosyayı indirirsem indirim zipden çıkarmaya çalıştığımda yarısına kadar çıkarıyor sonra istisna bulundu diye bir hata veriyor , oyun felan da yükleyemiyorum çünkü zipten çıkarıp android/dataya atmam gerekiyo ama atamıyorum yardım lütfen.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
xplore programini dene yoksa belki dosya arizalidir..

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Xplore işini görür

ccgg4

Üye
    Konu Sahibi
Hocam olmadı ya dosyalar zip seklinde sorunsuz bi sekilde iniyor sonra o dosyalari zipten cıkaramıyorum çıkarırken mesela %20 oluyo sonra istisna bulundu diye bir hata veriyor ve çıkarmayı yarıda bırakıyor. Ben de sd dosyalarını data klasörüne atamıyorum , yani kısacası sd dosyalı hiçbir oyunu yükleyemiyorum. Acaba zip dosyasını tabletten indirdiğim için mi oluyor? Pcden indirip pcde mi çıkarmam lazım dosyaları?

The Shadow

The Shadow

Üye
Hocam olmadı ya dosyalar zip seklinde sorunsuz bi sekilde iniyor sonra o dosyalari zipten cıkaramıyorum çıkarırken mesela %20 oluyo sonra istisna bulundu diye bir hata veriyor ve çıkarmayı yarıda bırakıyor. Ben de sd dosyalarını data klasörüne atamıyorum , yani kısacası sd dosyalı hiçbir oyunu yükleyemiyorum. Acaba zip dosyasını tabletten indirdiğim için mi oluyor? Pcden indirip pcde mi çıkarmam lazım dosyaları?

Alakasi yok. Tabletinde polaris office in yuklu olmasi lazim. Degilse de indir. Her zip i aciyor. Daha acamadigi zip gormedim.

-Emre

-Emre

Üye
Hayır zipten çıkarırken başka bir yolu seç yani başka yere kaydetsin. Bir de yeteri kadar belleğin olduğuna emin ol

Systemathic

Systemathic

Üye
Zip programıyla dene google playden indir