Es Es Buca'yı tek golle uğurladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Es Es Buca'yı tek golle uğurladı
Eskişehirspor, evinde kümede kalma savaşı veren Bucaspor'u tek golle mağlup etti...










Eskişehirspor, evinde kümede kalma savaşı veren Bucaspor'u tek golle mağlup etti...


Kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor, zorlu Eskişehir deplasmanından da boynu bükük ayrıldı. Es-Es, rakibini Ümit Karan'ın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Eskişehirspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta yaklaşık 300 Bucaspor taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı. Bucaspor taraftarının eski teknik direktörleri Bülent Uygun aleyhine tezahürat yapması üzerine kırmızı-siyahlı taraftarlar Uygun'u tribüne çağırarak moral verdi. Açık tribüne yönelen Uygun, asker selamı yaparak taraftarı selamladı. Açık tribündeki bazı taraftarlar ''Muttalip'a stat istemiyoruz'' yazılı pankart açtı.

Maça çok hızlı başlayan konuk ekip Bucaspor, henüz 6. dakikada Leko'nun vuruşunda gole çok yaklaştı. İlerleyen dakikalarda sazı eline alan Eskişehirspor, daha çok gol arayan taraftı. Es-Es, taraftar desteğini de arkasına alarak baskısını arttırsa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya da kaldığı yerden devam eden kırmızı siyahlılar, aradığı golü 51. dakikada Ümit Karan'la buldu. Güzel kafa vuruşuyla ağları sarsan tecrübeli golcü takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Bucaspor daha açık bir oyunu tercih edince iki takım da daha çok pozisyon yakalamaya başladı. Es-Es özellikle Ümit Karan ve Serdar Özbayraktar'la farkı açma şansları yakalasa da kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Eskişehirspor, Bucaspor'u 1-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Eskişehirspor 35 puana yükselirken Bucaspor 18 puanda kaldı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt