ERTUĞRUL SAĞLAM istifa etti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
ERTUĞRUL SAĞLAM istifa etti.
Şimdi NTV haber paketinden, GSM mesajıyla gelen habere göre, Ertuğrul Sağlam istifasını Yönetim Kuruluna verdi. Tahminim bu akşama kadar yönetim acilen toplanarak istifayı kabul edip etmeyeceklerine karar verecek.

Beklenen oldu, taraftar da elini çekince Ertuğrul'un dayanabilmesi mümkün değildi zaten. Şimdi ne yapılıp edilecek ve LUCESCU geri getirelecek. Hiç bir mazeret kabul etmez bu taraftar.

suur1907

suur1907

Üye
yazıklar olsun bu adamı istifa ettirene ben fenerbahçeli olmama rağmen ertuğrul sağlamı destekliyorum ve her zaman desteklileceğim yolun açık olsun efendi adam var mı böylesi yazık çok yazık

lovestar

lovestar

Üye
Evet bende cnn turkte gördüm.istifa etmiş gercekten.çok üzücü ya.dünki halinden belliydi.maç boyu gözleri dolu doluydu.adam gibi adamdı ertugrul saglam.ömür boyu yolu açık olsun...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yazıklar olsun. yazıklar olsun. yazıklar olsun. Kalacak diye sevinmiştim. Ama olmadı. Şimdi ne olacak kimi koyacak yerine. Bu kadar saçmalık olmaz. Yenisi gelecek hangi futbolcumuzu tanıyor, hangi futbolcunun huylarını çıkıyor. Yazık yazık yazık. Şampiyonluk hayal gibi.

karides

Üye
    Konu Sahibi
Başından bu yana, yönetim göndermek istiyordu; ama önceden yapılan onlarca yönetim hatasından sonra (o hatalara ses çıkarmayan taraftarın, kendilerine son bir şans verdiğinin bilincine varmış olacaklar ki) taraftar desteklediği sürece ona dokunamayacaklarını biliyorlardı. Taraftar ilk kez desteğini çekti ve yönetimin ekmeğine yağ sürülmüş oldu. istifa temeseydi, zaten gönderilecekti.
Gerçekten efendi adamdı. Ama disiplin açısından tartışırım Ertuğrul'u. Ciddi bir otorite boşluğu olduğu aşikardı. Bu husus, kalitesiz yabancı transferleri ile de kendini gösteriyordu zaten. Bir çok transfer, menajerleri zengin etsin diye yapıldı ve Ertuğrul bunların hiçbirine ses çıkaramadı. Bakın, Hikmet Karaman'a istemediği futbolcu alındı diye, Antalya'dan aynı gün isitifa etti. Hoca dediğin son sözü söyleyebilmeli.

Ama, tüm bunların ötesinde Ertuğrul'dan önce, o menajer bozuntusunun gönderilmesi gerekirdi. Aslında yönetimin de gönderilmesi iyi olurdu; ama kim gönderecek o şüpheli işte.

suur1907

suur1907

Üye
evet yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi taraftarda desteğini çekti çarşı biraz destek verseydi yıldırımın onu gönderemezdi sıkardı çarşı biraz yıldırıma yüklense anında oda gider

karides

Üye
    Konu Sahibi
Beni anti-çarşı'cı olarak düşünmeyin; ama şunu herkes biliyor ki, Çarşı'nın işine gelmiyor Başkanla karşı karşıya gelmek. Tümüyle duygusal (?) sebeplerden dolayı, nedense Başkanını çok seviyor çarşı.

GustavoColman

GustavoColman

Üye
öncelikle ertuğrul gibi kalitgeli bi hocanın gitmesi çok üzücü.trabzonsporluyum ama takdir ederdim ertuğrulu.
her zamanki gibi yine bir tüpçü(y.demirören) faciası.yazık beşiktaşa yazık.
işin kötü tarafı istifa da ettiremiyorlar beşiktaştan tüpçüyü.
neden mi çünkü bjk spor klübünün tüpçüye 80 milyon€ borcu var.
ayrıca borsada beşiktaş hisse senetleri 2.5 ytl iken (şu an 30 35 civarında seyrediyor)
tüpçü beşiktaş hisse senetlerinin %40lık kısmını babasının üzerine satın aldı.
kovulması gibi sesler çıkınca verin paramı gideyim diyor.o yüzden bu başkanla sürünmeye devam.
Allah beşiktaşlıra da bana da sabır versin.nuri albayrak bile daha şerefliydi!!!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yazıklar olsun bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt