[Eroz Tech] Cube Assembler v.1.00 (WGZ)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[Eroz Tech] Cube Assembler v.1.00 (WGZ)
Play the Cube Assembler anywhere, anytime by your Nokia Symbian Phone.You may Test your skills against the familiar 3x3x3 cube! Haven't figured out how to solve the cube yet? The included solution guide will help! Track your performance as you learn to solve the cube more quickly and in fewer moves.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jatvalca, kartal076 ve asigsasi

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bak konuyu açarken buda görünmedi :) bugün forumda bi ayarsızlık var heralde yada benim tarayıcıda var iki tane paylaşılmış konuyu açtım :) hiç bişekilde ikiside görünmedi bana :) ikisinide Anıl açmış birini yakaladı ama bunu kaçırmış :) konu silinsin gereksiz. Bu arada Anıl sendekinin önizlemesi cortlamış bunu alıp oraya ekle istersen :)

burakkk97

Üye

bak konuyu açarken buda görünmedi :) bugün forumda bi ayarsızlık var heralde yada benim tarayıcıda var iki tane paylaşılmış konuyu açtım :) hiç bişekilde ikiside görünmedi bana :) ikisinide Anıl açmış birini yakaladı ama bunu kaçırmış :) konu silinsin gereksiz.

aynen bazen bulamiyor ama benden kacmaz :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi

asigsasi

Üye
:tşk:

• Beğen
rosedaled3

rosedaled3

Üye

• Beğen
kartal076

kartal076

Üye

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
şu sabır küpünü varya bir kere bitiremdim ya ona yanarım inşallah burda bitiririm hile mile ile

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
şu sabır küpünü varya bir kere bitiremdim ya ona yanarım inşallah burda bitiririm hile mile ile

hoop hile yok :) çocukluğumuzda çok çevirdik o kareleri bende bi kere bile tamamlayamadım :) onlan mı uğraşcam yaa sinir bişey :)

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
tempestshine

tempestshine

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt