erol marketinge uyelik artık ucretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

termal

Üye
    Konu Sahibi
erol marketinge uyelik artık ucretsiz
mrb arkadaşlar belki biliyorsunuz ama normalde erol marketinge daha once 60 tl vererek ancak uye olunabiliniyordu.
ama haziran ayı kampanyası nedeniyle sisteme uye olmak tamamen ucretsiz
bu kazanc sisteme uye oldugunuzda alt uye yaparak her bir kişiden 3 tl hesabınıza yatıyor ve alış veriş yaparak yada urun satarak da para kazanabiliyorsunuz
hesabınız 30 tl ye ulaştığınızda parayı size gonderiyorlar. eger uye olursanız uye referansınız boşa gideceğinize benim referansımla uye olun teşekurler linki yazıyorum deneyin

arslansem

arslansem

Üye
Erol marketing ne ya:islik

termal

Üye
    Konu Sahibi
Erol marketing ne ya:islik
uye yaptığın her bir arkadaşın için 3 tl
ayrıca alışveriş yaptığın veya yapıldıgında da para kazandıran bir kazanc sistemi dir
bence haziran ayında katılım bedava olduğu için denemeye deger benim daha 10 alt uye olmadı olunca 30 tl yi isterim

reallboy

Üye

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar gelin buraya uye olunnnnnn bizim ust seviyemizzz daha yuksek ciro puanın 50lira her ay 50lira cıron kesın

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Ben üye oldum diyelim 75 tl üzeri alışweriş yapmadan birşey kazanamazmıyım wede ben şuan en az 100 üye yaptırabilirim 300TL mi alırım ? WeDe üye olursam benden ücret alırlar mı ? Ben kazandıĞım parayı ne zaman ne şekilde alırım? Açıklarsanız sewinirim

termal

Üye
    Konu Sahibi
Ben üye oldum diyelim 75 tl üzeri alışweriş yapmadan birşey kazanamazmıyım wede ben şuan en az 100 üye yaptırabilirim 300TL mi alırım ? WeDe üye olursam benden ücret alırlar mı ? Ben kazandıĞım parayı ne zaman ne şekilde alırım? Açıklarsanız sewinirim
100 uye yaparsan 300 tl alırsın ayrıca alışveriş yaparsan ondan da yuzdelik alırsın ve paran ptt ye geliyor adresi doğru yazın fake uyelik olmaz dikkatli ol:oke:

haziran ayında uyelik ucretsizdir ay bitmeden işi goturelim
paralar 30 tl ye ulaşınca haftada bir hesaba geciriliyor

bj_kmurat

Üye
referansınla üye oluyorum bakalım nasıl bişeymiş

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Vergi numaram yok benim nasıl olcak :-D

arslansem

arslansem

Üye
Siteyle bi alakan var mı yoksa sadece tavsiye mi ediyosun?:)

Salihyet

Salihyet

Üye
:ehe bence gayet istekli

termal

Üye
    Konu Sahibi
Siteyle bi alakan var mı yoksa sadece tavsiye mi ediyosun?:)
siteye sadece uyeyim siz uye ounca ben 3 tl kazanıyorum
sizde uye yaparak her biri için 3 tl kazanıyorsunuz ve sizi davet edene de kazandırıyorsunuz titan zinciri gibi oldu maşallah:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt