-Emre Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: o tehlikeli la küt diye gidersin - - - Eklendi - - - Transa geçerkene: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... la bu trans falan değil başka bişey yapma oğlum böyle şeyleri cidden tehlikeli olabilir sonuçta kimyasal... - - - Eklendi - - - transa geçerken sagoyu unutmuyoruz dmi metin
Sagopa Kajmer' Alıntı: o tehlikeli la küt diye gidersin - - - Eklendi - - - Transa geçerkene: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... la bu trans falan değil başka bişey yapma oğlum böyle şeyleri cidden tehlikeli olabilir sonuçta kimyasal... - - - Eklendi - - - transa geçerken sagoyu unutmuyoruz dmi metin
Metin MF Üye Konu Sahibi -Emre' Alıntı: la bu trans falan değil başka bişey yapma oğlum böyle şeyleri cidden tehlikeli olabilir sonuçta kimyasal... - - - Eklendi - - - transa geçerken sagoyu unutmuyoruz dmi metin Genişletmek için tıkla ... kimyasal mimyasal iyi kafa yapıyo ateşten gömlek dinliyodum o sırada
-Emre' Alıntı: la bu trans falan değil başka bişey yapma oğlum böyle şeyleri cidden tehlikeli olabilir sonuçta kimyasal... - - - Eklendi - - - transa geçerken sagoyu unutmuyoruz dmi metin Genişletmek için tıkla ... kimyasal mimyasal iyi kafa yapıyo ateşten gömlek dinliyodum o sırada
Metin MF Üye Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: Fotoğrafı tost makinesiylemi çektin Genişletmek için tıkla ... 603 le çektim de transa geçerken kamera sallandı biraz
codblackops2' Alıntı: Fotoğrafı tost makinesiylemi çektin Genişletmek için tıkla ... 603 le çektim de transa geçerken kamera sallandı biraz
codblackops2 Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: 603 le çektim de transa geçerken kamera sallandı biraz Genişletmek için tıkla ...
Sagopa Kajmer' Alıntı: 603 le çektim de transa geçerken kamera sallandı biraz Genişletmek için tıkla ...
iyavuzoz Üye sago kaf kef ağustosda astım kendimi ipler falan filan - - - Eklendi - - - kızım falan - - - Eklendi - - - filan - - - Eklendi - - - o şarkı güzeldi neydi o ya
sago kaf kef ağustosda astım kendimi ipler falan filan - - - Eklendi - - - kızım falan - - - Eklendi - - - filan - - - Eklendi - - - o şarkı güzeldi neydi o ya
-Emre Üye iyavuzoz' Alıntı: sago kaf kef ağustosda astım kendimi ipler falan filan - - - Eklendi - - - kızım falan - - - Eklendi - - - filan - - - Eklendi - - - o şarkı güzeldi neydi o ya Genişletmek için tıkla ... Vasiyet mi?
iyavuzoz' Alıntı: sago kaf kef ağustosda astım kendimi ipler falan filan - - - Eklendi - - - kızım falan - - - Eklendi - - - filan - - - Eklendi - - - o şarkı güzeldi neydi o ya Genişletmek için tıkla ... Vasiyet mi?
Metin MF Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: sago kaf kef ağustosda astım kendimi ipler falan filan - - - Eklendi - - - kızım falan - - - Eklendi - - - filan - - - Eklendi - - - o şarkı güzeldi neydi o ya Genişletmek için tıkla ... az önce doğdum halatım 27 boğum sele gitti ağustosum vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma en sonunda kendimi vurdum şarjörü doldurduuum bu mu
iyavuzoz' Alıntı: sago kaf kef ağustosda astım kendimi ipler falan filan - - - Eklendi - - - kızım falan - - - Eklendi - - - filan - - - Eklendi - - - o şarkı güzeldi neydi o ya Genişletmek için tıkla ... az önce doğdum halatım 27 boğum sele gitti ağustosum vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma en sonunda kendimi vurdum şarjörü doldurduuum bu mu
iyavuzoz Üye evat dinledim biraz once bi o şarkısını seviyorum bu aralar warren g ye sardım iyi midir metin