Ermenİ Soykirimina Destek Veren Ülkeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marasov46

Marasov46

Üye
    Konu Sahibi
Ermenİ Soykirimina Destek Veren Ülkeler
<span style="font-family:Arial">

<span style="font-size:36pt;line-height:100%"><span style="color:#FF0000"> Arjantin, Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Lübnan, Rusya Federasyonu, Slovakya, Uruguay, Yunanistan ve Polonya </span></span>
SÖZDE SOYKIRIMI KABUL EDEN ÜLKELER..

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, 15 ülkenin parlamentosunda sözde Ermeni soykırımına ilişkin karar ve açıklamanın kabul edildiği bildirdi.

Gül, DYP Hatay Milletvekili Mehmet Eraslan&#39;ın yazılı soru önergesine verdiği cevapta,parlamentolarında sözde Ermeni soykırımına ilişkin karar ve açıklamaların kabul edildiğini belirtti. Abdullah Gül, Kıbrıs Rum Yönetimi parlamentosunda da benzer bir karar alındığını kaydetti.

Sözde Ermeni soykırımının tanınmasını sağlamak amacıyla ulusal ve yerel parlamentoların gündemine getirilen karar tasarılarının kabulünü önlemek amacıyla Dışişleri Bakanlığı ve ilgili dış temsilciliklerin her düzeyde yoğun diplomatik girişimler yaptığını ifade eden Gül, tüm büyükelçiliklerin ve diğer diplomatik temsilciliklerin Ermeni soykırımı iddialarına karşı akredite bulundukları ülkelerdeki faaliyetleri yakından takip etmeleri ve bu yönde bir gelişmeden haberdar oldukları takdirde önlemesi için resen girişimde bulunmaları hususunda talimatlandırdıklarını kaydetti.

</span>

amedian

amedian

Üye
herkes öldü bizim de cok canımız yandı onlarında bbenim fikrim bu bir soykırım kesinlikle ama kesinlikle degil ama bizim burokratlar da abartıyo neredeyse biz hiç öldürmedik diicekler ama altını çixiyorum soykırım yoktur. gelde bunu o ulkelere anlat aslında onlarda biliyo ama maksat ortalık pis koksun işte

keano

Üye
usa, ingilitere ve geri kalanlarida kabul edicekde stratejik isbirligi oldugu icin edemiyolar daha, gerci propogandayi ilk uyduran ingilizlerdi belki gercgi bildikleri kabul edemiyolardir neyse yaa... yav bizim devlet cok ustune gitmiyoki olayin, sessiz kaliyo ne zamandir... cozemedim gitii... bizde yapalim propaganda...

yitik savaşçı

Üye
Arjantin nere; Türkiye nere?
Almanya: Bunlar soykırımın muciti bea...
Belçikalı Hadise&#39;yi dinlemeyin bundan sonra...
Fransa ihtilalden sonra epey değişti zaten...
Hollanda: Uyuşturucu ve eş cinsel evliliğin serbest olduğu ilk ülke...
İsveç: Bunların bir zararı yoktu; dolduruşa gelmişler.
İsviçre: Türlü oyunlarla 2006&#39;ya da kaldılar zaten...
İtalyan makarnalarını protesto edelim.
Kanada&#39;ya göç etmeyelim.
Lübnan da nerden çıktı şimdi?
Rusya Federasyonu soğuktan kafayı yemiş.
Slovakya: Çeklerden ayrılınca havaya girdiler.
Uruguay: Recoba&#39;yı hiç sevmezdim zaten...
Yunanistan yapsın; onlar ezeli ve ebedi düşman...
Polonya: Bunun için aklıma hiç birşey gelmiyor.

keano

Üye
heheh polonya&#39;da 2. dunya savasinda bol soykirim isgal gormus bi ulkedir, polonyali yahudiler soykirima ugramislar... hata polonyali pilotlar ingiliz hava kuvvetleri icin savasirken havada parasutle inen alman pilotlari bile vururlarmis cunku olay kan davasina donmus (normalde pilot pilota saygi gosterirmis dusen ucaktan atlayani vurmazlarmis), bunlarda doldurusa gelmisler diyelim

yitik savaşçı

Üye
Yahudileri Türk uyruklu gösterip, yardım ettiğimizi unutmasınlar onlar da o zaman...

__Midas__

__Midas__

Üye
siz ne diyosunuz ya kendi aydınımız bile &#39;&#39; Türkler 1 milyon ermeniyi katletmiştir , bazen Türklüğümden utanıyorum&#39;&#39;^deme Cür etini göstermiştir...
hakaret etmiştir ama bizim ülkemizde suçluyu AB belirliyor onların dediği suçlu bizim kanunlarımıza göre suçlu olan onlara göre suçsuz...
aydınlarımız ve öğretim üyelerimiz Ermeni konfreransına katılmışlar aşağılamaları dinlemişler,kabul etmişlerdir.
biz kendi insanımıza anlatamadıktan sonra diğer ülkeler tabi kabul eder...
AB kadar taş düşsün hepsinin başına,yalakalar...

slayer

Üye
kanada&#39;dan eminmisiniz.... ABD&#39;nin uğakları demez oyle şey.... Site varmı elinizde bi bakalım....

ardaca

Üye
kanadayı ben biliyorum slayer. bana inanıyosan kanada da var aralarında. hatta anma günü mü düzenliyorlar.

kim ne derse desin neye inanırsa inansın tek bir gerçek var. çünkü tarih yalan söylemez. eğer zorunlu olarak tehcir edilen ermeniler soykırım var diyorsa ve bilip bilmeden bazı ülkeler buna destek veriyorsa herkes eteğindeki taşları dökecek o zaman. o zaman belli olur ak ... kara ...
saygılar

RockFord Fosgate

Üye
ya ben bı yorum yapmıcam hersey ortada cıkar ılıskılerı ve oynanan oyunlar ortada bız salak deılız derım susarım.....

barabelli

barabelli

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...