Erman Toroğlu kimdir?Ben bişeler buldum devam edin

Sponsorlu Bağlantılar

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
Erman Toroğlu kimdir?Ben bişeler buldum devam edin
erman toroglu

1-bu erman toroğlu'nun asıl mesleği kabzılamllıktır; delikanlı görünen bu tip, müthiş bir megalomandır, kimseyi beğenmez...

2-ilk zamanlarda hincal uluc ile birlikte yaptıkları -"top bizde" mantığında bir programdı... bunlar oturur bütün haftayı tartışırlar, penaltı pozisyonlarından, taç atışlarına, seramoniden, umuda yolculuğa kadar her şeyi tartışırlardı...

3-bir ara erman abartıp, hıncal'a değdirmeye, açıkça taciz etmeye, yaşlı başlı adamı yoklamaya başlayınca aralarında ikilik çıktı ayrıldılar ama o kutlu ilişkiyi andılar ayrı programlarda... "oynat uğurcuğm" fenomeni de bu program sayesinde çıkmıştır...

4-pozisyon yorumlarini en cok begendigim hakemdir kendisi.
sivri diliyle ünlüdür.
kaba-saba, dan dun bir adamdir.
zaman zaman ne oldugunu unutup laf arasinda politik göndermeler yapar.

5-mac icindeki pozisyon yorumlarini halen begenmekte olsam da bu entry'nin ilk girildigi gün itibariyle kendisi su an oldugu gibi cozutmamisti. yillar icinde bahsedilen kaba saba üslubunu baska bir boyuta tasimis, bunu rating almak icin kullanmis ve malesef basarili olmustur.

6-son zamanlarda türkiye kosullarinda kitleleri pesinden sürükleyecek bir politikaci oldugu izlenimi bünyeme hakimdir. zira futboldan anlar, televizyon izleyicisinin nabzini tutar, tatli-sert gözükür, sivri dillidir, cirkin giyinir, e hani meyve-sebze hâli piyasasini da iyi bilir. ayrica show tv'de yaptigi er meydani programinda ne kadar hakkiniyet dolu oldugunu da göstermistir. cahil yurdum insani icin kesinlikle ideal bir politikaci adayidir kendisi. ailecek begenmiyoruz ve izlemiyoruz.

7-şu an neredeyse bütün spor programlarında buket niyetine bir hakem bulundurulması ve emekli olan hakemlerin -bir program için- havada kapılması akımı da, bu abi sayesinde başlamıştır...

8-sanırım programdaki uğurun sevgilisi..
adama paso uğurcuğum diyor da...

9-hincal uluc'la aynı gazetede kavga eden eski hakem...

10-yaşımız ufakken bir hışımla gelip "bizim oğlanı siz mi dövdünüz ibn.ler?" diyebilecek kadar hırslı ve kin dolu bir spor adamı

11-galatasaraylı oyunculardan hic hazetmeyen eski hakem, eski kabzımal, eski futbolcu.

12-haginin resmi olarak futbolu biraktiktan sonra ilk is gidip suratina tukurup, tekme tokat girisecegini tahmin ettigim adam.

13-topun çizgiyi geçip geçmedigini anlatirken saha çizgilerini belirtmek için stüdyoda yere tuvalet kagidi seren futbol yorumcusu.

14-delikanlı tavırlarıyla milyonları etkileyen ve adıyla anılan "erman ekolü"nü yaratan kişi. beşiktaş-diyarbakırspor maçı öncesi inönü stadyumunun boğaz manzarası verilirken dünyanın en güzel manzaralı stadyumu iddiasında bulunan spikere evet öyle ama şu arkadaki bina ne kardeşim diyip kameramana zorla gökkafesi çektirip ardından da bu meret bi de her yerden görünüyo, bi şeye de benzemiyo diyip takdirimi kazanan buna rağmen kendisinden iğrenmekten vazgeçemediğim hakem eskisi.

15-bu adam ahmet çakarı da geçti süper argolar, ve yanında süper deyimler kullanaraktan pazar gecelerinin* en gülünen atraksiyonu haline geldi.

16-türkiye'de ilk defa "offside kamerasindan bakmak" fiilini getiren, bazi konularda hakikatten de turk halkini bilinclendiren (topun cizgiyi gecip gecmedigi ya da offside olup olmadiginin her kameradan anla$ilamadigini, goruntuyu durdurdugunda her pozisyonun faul olarak gozukebilecegini, penalti atilirken diger oyuncularin 18 icine girmemeleri gerektigini ....) ama gel gor ki milyarlarca para kazanmasina ragmen tv de nasil konu$ulacagini hala ogrenememi$, hatta dobra dobra bazen kira doke direkt konuya girdiginden ozel bir statu kazanmi$, futbolculugu da, hakemligi de, su andaki pozisyonu da hep camur olan, diger yorumcularin daima ornek aldigi ve gecmeye cali$tigi, ayni zamanda coguyla da du$man olan turkiye deki futbolun anchormani

17-kemancıya küçük çıtır hatun götürmek için takılan adam

18-eski bir macta besiktasli recep faul yapmis ermannda duduk calinca sinirlenip el hareketi yapmisti , hic unutmam erman bu hareketi gorunce yaklasik 20 metreden depara kalkmis ve recep bana bak terbiyeli ol alirim ayagimin altina demisti , saha kenarindaki mikrofonu gormemisti sanirim

19-bütün taraftarların takımları hakkında lehte yorum yaptığında goklere çıkardığı ve otorite olarak gosterdiği , aleyhte yorum yapınca bu adam medanı bos bulduğu için boyle konusuyo dedigi
kisilik...

20-meşhur derbinin* ardindan,
"ben serhat*'a bi kafa atim bakim armut ağacı gibi yere dusururum walla" gibi son derece bilimsel acidan maci yorumlayan futbol adamı

21-derbideki* yorumlariyla aziz yildirima tarafsiz!! bir sekilde gonul bagladigini bizlere kanitlayan a$mis kisi..

22-bir donem galatasaray yalakaligi yapmi$, sonrasinda fenerbahce'ye daha yuksek bir ucret kar$iliginda transfer olmu$ eski hakem. aslini inkar eden haramzadedir deyi$inden bihaber, aradaki ucret farkinin buyuklugunden olacak son zamanlarda bugune kadar cok guzel surdurdugu "hangisini yaladigim cakilmasin, arada bok da atayim" cizgisinden uzakla$mi$ ki$i ayni zamanda da.. vakit kaybi.

*Not:kimi tarafımca yazıldı kimide bi siteden alıntı yapıldı"

Tayfuns

Üye
:)

Caine

Caine

Üye
:DD :DD komik ve yerinde şeyler :D

FrontmaN

FrontmaN

Üye
-sanırım programdaki uğurun sevgilisi..