Erman Kunterden Transfer Açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Erman Kunterden Transfer Açıklaması
Beşiktaş Kulübü Basketbol Genel Direktörü Erman Kunter, Erkek Basketbol Takımı'nın transfer gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Kunter, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-DORON PERKINS, GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULARDAN BİR TANESİ-


Oyun kurucu transferi gerçekleştireceklerini dile getiren Erman Kunter; ''Doron Perkins, görüştüğümüz oyunculardan bir tanesi. Kesinleşmiş bir şey yok. Başka görüştüğümüz birkaç yabancı oyuncu daha var. Oyun kurucu pozisyonuna bir transfer yapacağız. Ama transferin bugün açıklanacağını düşünmüyorum. Euro Cup kuraları da çekilecek. Bu nedenle belki bütün kadroyu koruyabiliriz. Henüz bir yabancı oyuncu ile yolarımızı ayırıp ayırmayacağımıza karar vermedik. Önce bir oyuncu kurucu ile anlaşalım, takımı bir kez daha görelim. Çünkü önümüzdeki hafta bizim için önemli Türkiye Kupası var'' dedi.

-OYUNCULARI VE EKSİKLİKLERİ GÖRDÜK-

Beşiktaş'ın Rixos Cup'ta sergilediği performansı değerlendiren Kunter; ''Çok iyi mücadele ettik. Kazanabilirdik. Çok basit 2-3 tane hatalar yaptık. Bence takım gayet iyi oynadı. Oyuncuları ve eksiklikleri gördük. Takım, şimdi dinleniyor. Pazartesi gününden itibaren tekrardan çalışmalara başlayacağız. Cuma günü de Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Türkiye Kupası'nın ardından lig, ligin ilk maçının ardından da Avrupa maçları başlıyor'' diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 


Üst Alt