Erkeklerin Mekanı :D

mezar kazdırma zaza bana bu saatte nefes alan var mı onu söyle

zaza

Üye
zaza: huuuuuuuuu suuuuuuuuvvvvvv (nefes) yetmezmi

zaza

Üye
bu zaza tarzı bişey sinir, hasret, özlem, sıkıntı, moralsizlik ve askerlik üst üste gelince karışımda sorun çıkıyor ve nefesim çıkarken bazı tepkimelere uğrayıp normal nefes alıştan çok farklı terimler dışında çıkıyor

sen şimdi askere gidicen dimi bide

zaza

Üye
evet beğenemedinmi

kol@j

Üye
yarabbi şükür (hakan şükür'le alakası yoktur) mobil üerinden maxicep'e mesaj yazmayı başardım... operam bilgisayar görünümünde mesaj pencerelerini algılamiyor ama neyse herkese selamlar

zaza

Üye
yarabbi şükür (hakan şükür'le alakası yoktur) mobil üerinden maxicep'e mesaj yazmayı başardım... operam bilgisayar görünümünde mesaj pencerelerini algılamiyor ama neyse herkese selamlar

opera ile ziyaretçi mesajı, normal mesaj ve her türlü mesaj penceresi gözüküyor ama yazılmıyor ya mobilden yazacan yada başka tarayıcı kullanıcan

kol@j

Üye
opera ile ziyaretçi mesajı, normal mesaj ve her türlü mesaj penceresi gözüküyor ama yazılmıyor ya mobilden yazacan yada başka tarayıcı kullanıcan
iyi diyon da yalnizca mobilden yazabiliyom. başka tarayicida bağlanti sağlayamiyor.

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu ile alakalı etiketler
kamyoncu, kamyoncu alsana beni, kamyoncu kamyoncu alsana beni, kamyoncu kamyoncu alsana beni ses

Tepkiler: minoo
Mekandan çok yer mi var yeğen

a.s
Konu ile alakalı etiketler çok alakalı olsa gerek