Mert Üye Necmati' Alıntı: 14 şubat biz tek tabanca gircez iyi mi Genişletmek için tıkla ... Ben 14 sene 14 şubata öyle girdim Bir daha öyle bir ayarlayacamki 14 şubatı içine alacak
Necmati' Alıntı: 14 şubat biz tek tabanca gircez iyi mi Genişletmek için tıkla ... Ben 14 sene 14 şubata öyle girdim Bir daha öyle bir ayarlayacamki 14 şubatı içine alacak
Necmati Üye Mert' Alıntı: Ben 14 sene 14 şubata öyle girdim Bir daha öyle bir ayarlayacamki 14 şubatı içine alacak Genişletmek için tıkla ... sana güvenim sonsuz kartalım
Mert' Alıntı: Ben 14 sene 14 şubata öyle girdim Bir daha öyle bir ayarlayacamki 14 şubatı içine alacak Genişletmek için tıkla ... sana güvenim sonsuz kartalım
Mert Üye Necmati' Alıntı: sana güvenim sonsuz kartalım Genişletmek için tıkla ... Çok sağolda bu kartal uçamıyor.
Necmati' Alıntı: sana güvenim sonsuz kartalım Genişletmek için tıkla ... Çok sağolda bu kartal uçamıyor.
Necmati Üye Mert' Alıntı: Çok sağolda bu kartal uçamıyor. Genişletmek için tıkla ... Kuşun kalkmıyo yani
Necmati Üye Mert' Alıntı: İki ayrı kuştan söz ediyoruz burada Birisi banko uçuyor Genişletmek için tıkla ... Bu hafta belediye çalışması vardı ama
Mert' Alıntı: İki ayrı kuştan söz ediyoruz burada Birisi banko uçuyor Genişletmek için tıkla ... Bu hafta belediye çalışması vardı ama
Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: ne oluyor la burda delikanlılar Genişletmek için tıkla ... hayırdır Biladel
Samsun55'' Üye Necmati' Alıntı: sende kız tipi var avatrda yok Genişletmek için tıkla ... kanıtlayımmı
CoDeYs Üye Necmati' Alıntı: erkekmisn Genişletmek için tıkla ... Pardon +18 mekanına gtcektm coluk cocukla işm yok
Necmati' Alıntı: erkekmisn Genişletmek için tıkla ... Pardon +18 mekanına gtcektm coluk cocukla işm yok
Necmati Üye Samsun55''' Alıntı: kanıtlayımmı Genişletmek için tıkla ... Ne ile malzemen varmı CoDeYs' Alıntı: Pardon +18 mekanına gtcektm coluk cocukla işm yok Genişletmek için tıkla ... zavallı espri yaptım zannediyor
Samsun55''' Alıntı: kanıtlayımmı Genişletmek için tıkla ... Ne ile malzemen varmı CoDeYs' Alıntı: Pardon +18 mekanına gtcektm coluk cocukla işm yok Genişletmek için tıkla ... zavallı espri yaptım zannediyor