Erkeklerin bu iltifatları kadınları kaçırıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Erkeklerin bu iltifatları kadınları kaçırıyor!

Erkeklerin bu iltifatları kadınları kaçırıyor! Abartılı cümlelerin kadınlarda çoğu zaman ters etki yarattığı ortaya çıktı.

Kadınları etkilemek için hâlâ ‘Hayallerimin kadınısın” tarzında cümleler kuranlardansanız ve hâlâ yalnızsanız sorunun nedenini uzaklarda aramayın.
İngiltere’de yapılan bir araştırmada Türk filmlerindeki gibi abartılı cümlelerin kadınlarda çoğu zaman ters etki yarattığı ortaya çıktı.
University College London Üniversitesi’nin yaptığı araştırmaya göre kadınlar kendilerini etkilemek için abartılı iltifat eden erkeklerden hiç haz etmiyor. Büyük sözler yerine basit bir “Merhaba” ya da “Nasılsınız” diyen erkekleri daha inandırıcı ve samimi buluyor.
İşte uzak durmanız gereken 5 iltifat:
1- “Merhaba çantanızda Mercedes marka otomobilimin anahtarı için yer var mı?”
2-“Gözleriniz bir okyanus kadar mavi ve ben o okyanusta kayboluyorum.”
3- “Cennetten düşerken canınız acıdı mı?”
4- “Kötü bir gün geçiriyorum. Ama güzel bir kadını gülümserken görmek moralimi düzeltiyor. Benim için gülümser misiniz?”
5- “İşte buradasınız. Hayatım boyunca sizi aradım. Hayallerimin kadınısınız.
Gazete Habertürk

• Beğen
Tepkiler: CoDeYs

CoDeYs

CoDeYs

Üye
çok tuhafmış şaşirdım..

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe sasırtrlar

khytr89

khytr89

Üye
kızlara karşı ağzım iyi laf yapmıyor diye hayıflanıyordum bende :D bu güzel haber o zaman for me

Noks

Noks

Üye
=)))

caner9444

caner9444

Üye
kızlara karşı ağzım iyi laf yapmıyor diye hayıflanıyordum bende :D bu güzel haber o zaman for me

bende aynı dertten muzcaribim sanardım yakışıklıyım ama bide ağzım laf yapsa derdim demekki aranan erkekmişim:aha::naughty:

hoss

hoss

Üye
light işi ve yapmak bu sözler gercektende

--------------- Ekleme ---------------

light işi ve yapmacık bu tarz sözler bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt