Erkekleri Bulabileceğimiz Mekanlar:))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
Erkekleri Bulabileceğimiz Mekanlar:))
Teknolojik ürünler mağazasında

Neredeyse bütün erkekler teknolojik aletleri ve büyük teknolojik mağazalarda zaman geçirmeyi severler. Teknolojiden anlayan erkekler de genelde akıllı ve pratik zekalıdır. Özellikle indirim dönemlerinde erkekler bu mağazalara hücum ederler. Böyle bir mağazada erkeğin dikkatini çekmek için yeni çıkan cep telefonları ya da laptoplarla ilgilenebilirsiniz ve sohbet açmak için bilgi alıyormuş gibi yapıp onlara o ürün hakkında teknik sorular sorabilirsiniz. Bu hoş bir sohbetin başlangıcı olabilir...

Spor salonunda

Kendine dikkat eden ve spor yapmayı seven erkekleri günün her saatinde bulabileceğiniz bir yerdir spor salonları. Özellikle de ağırlık bölümünde erkekler yoğun olarak vakit geçirir. Yoga, pilates ve kardiyo gibi daha çok kadınların tercih ettiği bölümlerde pek fazla erkek yoktur. Spor salonunda tanışacağınız bir erkekle sadece sağlık ve spor hakkında konuşabilirmişsiniz gibi gelse de bir süre sonra birçok ortak noktanız olduğunu keşfedeceksiniz. Sağlığına özen gösteren insanların hayat görüşlerinin de belli standartlarda olduğunu düşünürsek, spor salonunda tanışıp da evlenen insanların neden hiç de azımsanmayacak sayıda olduğunu da anlayabiliriz.

İşyerinizde

İstatistiklere göre insanların yüzde 22'si eşlerini ya da uzun süreli ilişkilerini çalıştıkları yerlerde buluyorlar. Fakat bu araştırma bütün meslekler İçin geçerli değil tabii ki. Bazı mesleklerde erkek çalışanlar çoğunlukta olduğundan onlarla tanışma şansı daha fazla oluyor. Örneğin teknolojiyle ilgili mesleklerde çalışan kadınların seçme şansı ve oranı da fazla. Teknolojinin yanı sıra banka ve finans sektörlerinde çalışan erkeklerin oranı kadınlardan daha fazla olduğu için, bu sektörlerde çalışan kadınların hem zeki hem de kariyer sahibi erkeklerle tanışma şansı daha fazla.

Gözde cafe ve restoranlar

Erkekler, sakin ve boş mekanlardan çok, yeni açılan ve popüler olan mekanları daha çok tercih ederler. İşten çıktıktan sonra akşamüstü bir içki içmek için ya da haftasonları arkadaşlarıyla vakit geçirmek için bu mekanları tercih ederler. Genelde her seferinde farklı bir mekana gitmek yerine genelde bir mekanın müdavimi olurlar ve çoğunlukla orayı tercih ederler. Eğer bir mekanda gördüğünüz bir erkekten hoşlandıysanız, bir sonraki hafta da onu orda görme ihtimaliniz yüksektir. Peki bu bar ve cafelere ne zaman giderler? Bekar erkekler daha çok, iş yorgunluğunu atmak için ve haftasonunun kalabalığından bir nebze kurtulmak için hafta ortasında dışarı çıkarlar ve bunu rutin haline getirirler, özellikle spordan çıktıktan sonra ya da club'a gitmeden önce.

Bodrum, Çeşme, Göcek, ya da Fethiye

Bu tatil beldelerinden mutlaka birine gitmelisiniz çünkü buralar bekar erkek cennetleridir! Yazın tek başına ya da arkadaşlarıyla tatil yapanların çoğunluğu erkektir, beach barlarda ve club'larda bu erkek ilgisinden bunalabilirsiniz. Büyük ve popüler tatil köylerinde tatil yapmayı tercih etmeniz her zaman için sizin avantajınıza olacaktır, çünkü tatil köylerinde sportif aktiviteler çok fazladır ve erkeklerin çok talep ettiği yelken ya da dalış kurslarını özellikle takip etmelisiniz. Bu aktiviteler sırasında tanışacağınız biriyle hem çok eğlenebilirsiniz hem de birbirinizi yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Göcek'teyseniz mavi tura katılabilirsiniz ve diğer yatlardaki yakışıklı erkeklerle de böylece tanışabilirsiniz. Yalnız tek bir noktaya dikkat etmelisiniz, tatile çıkan erkeklerin çoğu kısa yaz aşkları arayan çapkın bekarlardır ve uzun süreli bir ilişkiye girmeleri ancak sizden çok hoşlandıysa mümkün olabilir, bu da düşük bir ihtimal. Yine de şansınızı denemelisiniz!

Futbol Maçı

Erkek ve futbol ayrı düşünülemez, bir erkekle tanışmak için bir restoranda ya da barda birlikte bir futbol maçı izlemekten daha iyi bir yol olamaz. Eğer hoşlandığınız bir erkek varsa onunla tanışmak için önce hangi takımı tuttuğunu öğrenmekten başlayabilirsiniz. Maç günü de o takımın renklerinde giyinerek kolayca dikkatini çekebilirsiniz; onunla birlikte aynı heyecanı paylaştığınızı göstermeniz çok hoşuna gidecektir! Tuttuğu takımın kazanması onunla konuşmaya başlamanız için kesinlikle bir avantaj sağlayacaktır çünkü morali yüksek olacaktır. Galibiyetle sonuçlanan bir futbol maçı, bir ilişkinin başlaması için güzel bir bahane olabilir.

Sinemada

Kadınların genelde romantik-komedi ve drama türünde, erkeklerin de bilimkurgu ve aksiyon filmlerini tercih ettikleri bilinen bir gerçek. Eğer amacınız bir erkekle tanışmaksa daha hareketli filmleri tercih etmelisiniz. Gözünüze birini kestirirseniz, film arasında yiyecek bir şeyler alırken film hakkında yapacağınız yorumlar dikkatini çekebilir ve belki de filmin ikinci yarısını birlikte seyredebilirisiniz. Sohbet hoşunuza giderse haftaya başka bir filme birlikte gitmeyi teklif edebilir ve film öncesinde başbaşa yiyeceğiniz bir yemekte de birbirinizi daha yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz...

Yabancı dil kursları

Her yaş grubuna uygun bir program olduğunundan, dil kursuna gitmenin yaşı yoktur. Kursa giden erkekler kendini geliştirmeyi seven ve öğrenmeye açık tiplerdir ve dolayısıyla da ciddi bir ilişkiye girilebilecek türdedirler. Dil kurslarında hem keyifli birkaç ay geçirebilir hem de başka hiçbir yerde tanışamayacağınız farklı kültürlerdeki insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Sadece ülkenizde değil yurtdışındaki kısa programlara da katılarak ufkunuzu genişletebilir ve belki de hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz. Birlikte bir dili öğrenmeye çalışmak bile da sizi birbirinize yakınlaştırmaya yeteceğinden, çok fazla çaba harcamanıza da gerek yoktur.
 


TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Maxicep seçeneğini göremedim :ehe
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rencide :ehe:ehe
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maxicepte...:ehe
 

mekanik

Üye
okey masasında...çay ocağında...:ehe
 
Aziz™

Aziz™

Üye
kız olan her yerde:ehebir erkekte mutlaka vardır:d:
 
Aziz™

Aziz™

Üye
bir laf söyledik atasözü oldu iyimi:naughty:
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
bu lafı torunlarımada öğreticem xD
 

Berlin Boleyn

    Konu Sahibi
:D nesilden nesile
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
aile mirası xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt