Erkeklere Özel Kategorisi Açılmasını İstiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ViperRKO

ViperRKO

Üye
    Konu Sahibi
Erkeklere Özel Kategorisi Açılmasını İstiyorum.
Erkeklere özel bir bölüm acılmasını istiyorum.
Bayanlara özel kategori var , bizim neden olmasın ?
Erkeklere özel diyince bazıları sapıklık anlar ama öyle değil. Giyim önerileri , yardımlar falan birsürü konu paylasılır , iyi olur.

Godfather

Godfather

Üye
bence böyle daha iyi :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Boşver kuzum .

ViperRKO

ViperRKO

Üye
    Konu Sahibi
Tamam :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence çok mantıklı :oke:
Daha önceden de böyle bir öneri yapıldı galiba tam hatırlamıyorum ama mantıken doğru :) Açılacaksa da Fazla hit yapmayacağı göz önünde bulundurulmalı :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bencede mantıklı erkek ler arasında konuşulacak seyler sorulacak sorular vardır :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Tabi ya bütün bölümler kadınlar için. GSM, Cep Telefonları, Geyik muhabbet bölümlerimiz, spor, hepsi kadınlar için, biz de isteriz. :ehe

Yahu hocam, zaten bütün bölümler erkekler için. Bayan arkadaşlar sadece Maxi Kadın da özel alana sahipler. :)

haltie

haltie

Üye
Tabi ya bütün bölümler kadınlar için. GSM, Cep Telefonları, Geyik muhabbet bölümlerimiz, spor, hepsi kadınlar için, biz de isteriz. :ehe

Yahu hocam, zaten bütün bölümler erkekler için. Bayan arkadaşlar sadece Maxi Kadın da özel alana sahipler. :)

bencede zaten çoğu bölüm bize hitab ediyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neler konuşabiliriz ki şifreli bölüm olacak değil yaa..:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Özel olursa ancak kadınlara olur.Hiç önem verilmiyor erkeklere özel falan yok bize :dry:

Berlin Boleyn

bugün erkeklere özel yarın eşcinsellere özel bu böyle uzar gider...

ouSahin

ouSahin

Üye
o birşey degil :) Kadınların Bölümündede genelde erkekler var :pro:

Berlin Boleyn

erkeğin özelimi var yahu:)

atalarımız bile yiğidin diye devam eden bir söz söylemişken:)

Neverex

Üye
Bencede açılsın.Arkadaşım bu görüşüne tam testek veriyorum.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam anlaşılmıştır fazla üzerinde durmayın :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben şahsen gerek olmadığını düşünüyorum ama yine de bir bakalım gelen yorumlara...

Ozan

Ozan

Admin
Siteye giren ziyaretçilere baktıgımızda zaten ciddi derecede erkek aktifliği söz konusu dolayısı ile zaten site bir anlamda erkeklerin daha çok uğrak yeri ve her kategoride onlar var. Bayanlara özel kategori açmamızın nedeni, sitemize üye olan ve aktif olacak bayanların sayısının az olması ve onları bir anlamda teşvik.. Kendilerine özel bölümde kendilerine uygun ve özgü konusmaları ..

Erkeklere özel bir kategori düşünmüyoruz, öyle bir kavram yok site herkese göre özeldir ancak bayan üyelerin azlıgından dolayı bayanlara özel kategorimiz vardır. Erkeklerde böyle bir durum söz konusu degil

Öneri için tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt