CoDeYs
Üye
erkeklere özel katagori onerisi
sitede erkeler için de bir bolum olması iyi olmaz mıydı herkezten yorum bekliyorum 
erkeler için yapılan yenılıkler giyim ayakkabı kemer artık konuda ki başlıklar için uygun cok bolum oluşturabılırz
bence çok iyi olur ben mesela butur yenılıleri takıp etmek içn başka forumlara üye oluyorum açikça demek gerekirse fikirlere ve eleştirileri bekliyorum
----------Eklendi @ 01:23:06 ---------- Yazıldı @ 01:17:47 ----------
ve oluşturulursa onlarla ılgılı alt bolumlerı sunarım
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
istenılen bolumlerin onerilerini burda paylaşacagım herkezin destegini bekliyorum erkelere ait yer için onerilerinizi bekliyorum
benım onerılerım
kolaj abı onerısı

erkeler için yapılan yenılıkler giyim ayakkabı kemer artık konuda ki başlıklar için uygun cok bolum oluşturabılırz
bence çok iyi olur ben mesela butur yenılıleri takıp etmek içn başka forumlara üye oluyorum açikça demek gerekirse fikirlere ve eleştirileri bekliyorum
----------Eklendi @ 01:23:06 ---------- Yazıldı @ 01:17:47 ----------
ve oluşturulursa onlarla ılgılı alt bolumlerı sunarım

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
istenılen bolumlerin onerilerini burda paylaşacagım herkezin destegini bekliyorum erkelere ait yer için onerilerinizi bekliyorum

benım onerılerım
1.moda bolumu
2.aksesuarlar
3.erkelerin yardım istemesi için ayrı bir bolum olsa
4.stıl & cılt bakımı
5.erkek mutfagı paylasım yapabılırız muhabbetını yaparız , erkeklere ozel yemek yok ama faydalı olur kesınlıkle
6.erkeler ıcın hobı bolumu ( hobı bolumu var ama erkeler ıcınde ayrı olsa sadece erkelere ozel guzel olur du )
7.vucud ıle ılgılı fıtness & saglıklı yasam
8.evlılık hakındakı dusunceler
9.ıtıraflar
10.av avcılık
belkı cok gelebılır artık secım sızın ben bunları dıyorum
kolaj abı onerısı
aktarlarda var dı
şeker için
bağsur için
sivilce için
erkeklere özel![]()