erkeklere özel katagori onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
erkeklere özel katagori onerisi
sitede erkeler için de bir bolum olması iyi olmaz mıydı herkezten yorum bekliyorum :)
erkeler için yapılan yenılıkler giyim ayakkabı kemer artık konuda ki başlıklar için uygun cok bolum oluşturabılırz
bence çok iyi olur ben mesela butur yenılıleri takıp etmek içn başka forumlara üye oluyorum açikça demek gerekirse fikirlere ve eleştirileri bekliyorum

----------Eklendi @ 01:23:06 ---------- Yazıldı @ 01:17:47 ----------

ve oluşturulursa onlarla ılgılı alt bolumlerı sunarım :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

istenılen bolumlerin onerilerini burda paylaşacagım herkezin destegini bekliyorum erkelere ait yer için onerilerinizi bekliyorum :oke:
benım onerılerım
1.moda bolumu
2.aksesuarlar
3.erkelerin yardım istemesi için ayrı bir bolum olsa
4.stıl & cılt bakımı
5.erkek mutfagı paylasım yapabılırız muhabbetını yaparız , erkeklere ozel yemek yok ama faydalı olur kesınlıkle
6.erkeler ıcın hobı bolumu ( hobı bolumu var ama erkeler ıcınde ayrı olsa sadece erkelere ozel guzel olur du )
7.vucud ıle ılgılı fıtness & saglıklı yasam
8.evlılık hakındakı dusunceler
9.ıtıraflar
10.av avcılık
belkı cok gelebılır artık secım sızın ben bunları dıyorum

kolaj abı onerısı

aktarlarda var dı

şeker için
bağsur için
sivilce için
erkeklere özel:ehe

• Beğen
Tepkiler: ozz4, jejep, arslansem ve 1 kişi daha

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
fu l program paylaşımı başka sitelerde yasak değil neden maxicepte yasak yai farkı ne

Revengeful

Emekli Yönetici
Katılıyorum. Geçenlerde erkek giyim konusunu actım. Mecburen moda ile ilgili olduğu için bayan bölümüne actım fakat konu dısına taşındı.

fu l program paylaşımı başka sitelerde yasak değil neden maxicepte yasak yai farkı ne

Biz yasalara uyuyoruz çünkü.

• Beğen
Tepkiler: jejep
zaza

zaza

Üye
Katılıyorum. Geçenlerde erkek giyim konusunu actım. Mecburen moda ile ilgili olduğu için bayan bölümüne actım fakat konu dısına taşındı.

evet hatırlıyorum o konuyu
forumun her yeri erkeklerindir denilerek gereksiz görülmüştü.

hatta şöyle bir yorum yapmıştım;

Forumun her yeri hani erkeklerindi?

kol@j

kol@j

Üye
erkek hayatı fazla kapsamlı sayılmaz... yenilikler çıksa da arada bir olur... fazla aktif olacağını sanmıyorum...
olsa da bayanlara özel kategorisi gibi fazla alt maddeleri olmadan ideal olur...
"erkeklere özel" denir olur biter

• Beğen
Tepkiler: Burak ve .eRCaN.
greenmile

greenmile

Üye
daha önce buna benzer pek çok teklif verildi ancak sürekli reddediliyor nedense artık umudumuz kalmadı:) Bayanlar bu yılın modası altında istediklerini paylaşıyorlar bizse oraya yorum yapmaktan başka birşey yapamıyoruz yine reddedilir konu uzamasın:)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
erkek hayatı fazla kapsamlı sayılmaz... yenilikler çıksa da arada bir olur... fazla aktif olacağını sanmıyorum...
olsa da bayanlara özel kategorisi gibi fazla alt maddeleri olmadan ideal olur...

+1 :oke:

zaza

zaza

Üye
daha önce buna benzer pek çok teklif verildi ancak sürekli reddediliyor nedense artık umudumuz kalmadı:) Bayanlar bu yılın modası altında istediklerini paylaşıyorlar bizse oraya yorum yapmaktan başka birşey yapamıyoruz yine reddedilir konu uzamasın:)

forumun heryeri erkeklerindir denilir
dediğin gibi her defasında reddedilir :ehe

Burak

Üye
katılıyorum açılsın bizede bir bölüm

Ozan

Ozan

Admin
Sadece Erkek Moda bölümü düşünüyoruz yönetimde şu an .

• Beğen
Tepkiler: jejep
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi

Biz yasalara uyuyoruz çünkü.
ne anlamı kaldı ozaman benım moda ilgili buldugum okadar sey var acmak isteyıp te acamam benı sogutuyor neden erkeler için fikir alişverişi bulunabılcegimiz katagorı yok ki ?

evet hatırlıyorum o konuyu
forumun her yeri erkeklerindir denilerek gereksiz görülmüştü.

hatta şöyle bir yorum yapmıştım;

Forumun her yeri hani erkeklerindi?
oyle zaten umarım olcak :)
bayan bolumun alt kısmında olması erkek bolumu mu sayılır abı yenılık olup olmadıgını garantısını ben verebilirim bayanlarınkınden daha yenılık oluyor ama bunu sergileyemedigimize gore bu kanıya düşer herkez tabı
işte bı nevi haksızlık oluyor benım acımdan dedigim gibi başka forumlarda gezemk yerıne burda neden onlıne olmayalım .umudum bu sefer olcak gibi gozukuyor
katılıyorum açılsın bizede bir bölüm
destek için teşekkürler herkeze :oke:
Sadece Erkek Moda bölümü düşünüyoruz yönetimde şu an .
çok az abi katogrılerde size onerebilcegim çok başlık var sizlere sunarım gerisi size kalmiş ama bayan bolumu olupta erkelerin erkek modasını orda paylaşması yada paylaştıktan sonra konularının konu dişina tasınması biraz hoş olmayan bir durumu ozetliyor
hiç yoktan iyidir teşekkürler ozan abi :)
oda olmasa olur denir ama ozan abi bilir tabi :)

kol@j

kol@j

Üye
erkeklere özel diye olsa da bütün erkek alakalı konuları oraya koysak...

sadece moda baya bağlayıcı olur.

gerçi erkeklere özel denince de garip anlamlarda yüklenebilir...

iyisi mi "erkek kategori" diyelim
ya da "erkek bölüm"

olmaz mı? :naughty:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında hem erkek hem bayan diye 2 bölüm açılsa fena olmaz.çünkü sırf bizim için bölüm açılırsa,bayanlara haksızlık olur.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aslında hem erkek hem bayan diye 2 bölüm açılsa fena olmaz.çünkü sırf bizim için bölüm açılırsa,bayanlara haksızlık olur.
bayan bolumu zaten var .bizim için yok asıl bu haksızlık olur senın deyımıne gore
erkeklere özel diye olsa da bütün erkek alakalı konuları oraya koysak...

sadece moda baya bağlayıcı olur.

gerçi erkeklere özel denince de garip anlamlarda yüklenebilir...

iyisi mi "erkek kategori" diyelim
ya da "erkek bölüm"

olmaz mı? :naughty:

evet abi dogru sadace moda olmaz benım baya alt bolum onerısı ıcın kafamda ve not ettigim konular var amam kabul edilirse sunarım.
o bolume verilcek isimi ozan abi daha uygun bulcagından emınım ona birşey dememiz gerekmiyor :)

-----------------
ve bu bolumde lütfen akla ilk por*o şeylerde gelmesin zaten site o yuzdende kabul etmıyor olabılır ve konuların bi muddet onaylı olması bence çok uygun olur diye düşünüyorum :)

kol@j

kol@j

Üye
alt bölüme falan hiç gerek yok bence...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ee karişik karman çorman mı olsun yanı ?

kol@j

kol@j

Üye
uzaylıı

uzaylıı

Üye
Tabi bu fikir güzel.erkekleri ildilendiren konular açılsa iyi olurdu

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Gerek yok bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt