mservank
Üye
Konunun tartışma ortamına dönüşmesini istemiyorum ama iyide noldu ki neye ulaştın konu açmakla anlamadım.Madem yargılamak amacıyla açılmadı gırgırına açılmıştır .Altında bir şeyler var.Madem açtın öylesine anladım da ne için açtın,amacın neydi ,neye ulaşmak istedin onu da belirtirsen çok makbule geçer.
Gereksiz Mesajlar bölümündeki Konuları Yargılamamak ve Sorgulamamak gerekirKonunun tartışma ortamına dönüşmesini istemiyorum ama iyide noldu ki neye ulaştın konu açmakla anlamadım.Madem yargılamak amacıyla açılmadı gırgırına açılmıştır .Altında bir şeyler var.Madem açtın öylesine anladım da ne için açtın,amacın neydi ,neye ulaşmak istedin onu da belirtirsen çok makbule geçer.
heryerinize takın. aaaaaaaaaa bana ne yaaaaaa
Bazıları Küpenin erkeklikle ilgisi yok demiş..Küpeler kadınların süs eşyalarından biridir..Kadınlarla özlezleşmiştir..Nasıl ki Bi erkek bilezik takıp gezemesse küpede aynı şekilde.. Ben böyle düşünüyorum..Ayrıca Yavuz Sultan Selimin küpe taktığı kanıtlanmamıştır..Yabancı bi ressam tarafından çizilen bi resim dışındada kanıt yok..
yavuz selim dayıda olsa benim görüşüm farketmezdi. Yavuz taktı diye bunu hoşgörmelimiyim?
herşeyi sembolize etmeyin.
Küpe ilk zamanlar kadınlar tarafından erkeklerin beğenmesi için kullanılan bir takıydı, eşsiz kalan kadın doğa içerisinde tek başına yaşaması mümkün değildi. afrika yerlililer ve birçok diğer ülkede erkekler küpe takmakta amaaaaa bizim kültürümüzde erkeklerin küpe takması yoktur. islama geçtikten sonra araplarda da zenginliğin göstergesi olan küpe yok olmuştur.
kimseye kalkıpta takma demem !!! ama sen takmayı savunuyorsan bende takmamanın doğru olduğunu savunuyorum
yakışan takar şimdi bunun geçmişle ne alakası var...günahı varmı töbe ya :S
ferret Yaa Bari Şu Son Yorumu YaparkenAmerikalılar yada bi başkaları Küpe takıyor die Kendi örf ve Adetlerinden vazgeçip onlarımı uyacaksın..Zaten Ülkemiz özenti Millet kaşı ile gözünün yerini değiştirse aysını uygulamaktan geri kalmayız..
Offline'ın yazdığı gibi kafadan kafaya değişir; ama kafanın öntarafının da bir şeye benzemesi gerek.
Dostum neye dayanarak söyledikleriniz malesef yanlış diyorsun..Amerikalılar yada bi başkaları Küpe takıyor die Kendi örf ve Adetlerinden vazgeçip onlarımı uyacaksın..Zaten Ülkemiz özenti Millet kaşı ile gözünün yerini değiştirse aysını uygulamaktan geri kalmayız..Nyse konu böyle uzayacağından kendi adıma konuyu kapatıyorum..İsteyen giyer istemeyen giymez..hş sohbetler
Eminim sen de basketbol veya futbol oynamıyorsun ve izlemiyorsundur kardeşim. Zira, bizim kültürümüzde güreş (en yağlısından olacak) ve cirit var. Öğle ya, elin ingilizi futbol, elin amerikalısı da basketbol oynuyor. Aman, futbol seyredeksek gevurlaşırız değil mi. Bence kültürel yozlaşma ile Dünya'da genel olarak kabul gören ortak kültürel argümanları iyi ayırt etmek gerekiyor. Dünyada genel kabul gören bir gerçeğe sırt çevirmekle, o gerçeğin varlığını değiştiremiyorsunuz. Bu kadar normal sayılan bir mesele de yukarıda bir başka mesajda etek giyme noktasına kadar taşınıyorsa, birileri hakaret etme noktasına gelmiş demektir. En azından bir şeyler söylenecekse daha bir tartılmalı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?