Erkekler Neden Aldatır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
Yani erkekler masum...:naughty:

tabi tabi eminim öyledir... :ehe
hatta sütten çıkmış ak kaşık...
dikkatli olmak gerek...:naughty:

haa bu arada geçenlerde uğur ile karşıyakada karşılaştık.. yanında yeşil gözlü sarı saçlı amcasının kızı da
vardı...biraz tansiyonumu düşmüş ne...uğur ellerinden tutuyordu.. düşmesin diye.. ayaküstü biraz konuştuk.. sana selam söylesinler dedim.. aldınmı selamımı... :ehe

neee???? o_O:blink:
uğurun amcasının kızı yook kiii...o_O:blink:
:megafon:hem, hem uğur yapmaz öyle şey bikerem...:megafon:

sonbela

sonbela

Üye
hehehe kavga cıkar bu konunun sonunda herkese ban:D:D:D

keremerson

keremerson

Üye
ya çok karışık durumlar bunlar...
yaşamayan da tam olarak bilemez sanırım... en iyisi yaşamamak, uzak durmak...
kimse kimseyi aldatmasın... kimse kendine yapılmasını istemediğini karşısındakine yapmasın, yaşatmasın... nokta. ;)
:oke::oke::oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
haa bu arada geçenlerde uğur ile karşıyakada karşılaştık.. yanında yeşil gözlü sarı saçlı amcasının kızı da
vardı...biraz tansiyonumu düşmüş ne...uğur ellerinden tutuyordu.. düşmesin diye.. ayaküstü biraz konuştuk.. sana selam söylesinler dedim.. aldınmı selamımı... :ehe

Ahmet abi tebrik ederim seni agzında bakla ıslanmıyor...hem yanlışın var senin gözleri yeşil değil maviydi... (bu arada ben a***** böyle şeyler yapmam...)

ouSahin

ouSahin

Üye
ben iki kız arkadaşımıda aldatmıştım :utan ama daha yapmıyorum :D

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Demekki neymiş... birisinin tansiyonu falan düşerse ve ayrıca güzel olup özellikle yeşil veya mavi gözlü olursa....ölse bile elinden tutup yardım etmek için düşünmek gerekiyormuş.... yoksa yanlış anlaşılıyor..:ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
Demekki neymiş... birisinin tansiyonu falan düşerse ve ayrıca güzel olup özellikle yeşil veya mavi gözlü olursa....ölse bile elinden tutup yardım etmek için düşünmek gerekiyormuş.... yoksa yanlış anlaşılıyor..:ehe
yorum yok...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
:eheruhların da var :ehe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt