Erkekler Kırmızıya Neden Karşı Koyamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Erkekler Kırmızıya Neden Karşı Koyamıyor

Araştırmacılar erkeklerin kendilerine eş seçerken içgüdülerini izlediğini açıkladı. Bu nedenle baskın renklerde ve özellikle kırmızı giyinen kadınların çıkma teklifini almasının yakın olduğunu düşündüklerini kaydetti.

Çoğu öğrencilerden oluşan 100 kişilik bir grup ankete tabi tutuldu. Pek de çekici olmayan kadınların fotoğraflarına baktıktan sonra güzelliklerini, onlarla öpüşme veya ilişki yaşama isteklerini derecelendirmelerini istedi. Fotoğrafların çerçeveleri kırmızı, beyaz, gri ve yeşil tonlarındaydı.

Deneyin sonucu olarak kırmızı çerçevede gösterilen kadınların daha çekici olduğu görüldü. Aynı kadınların fotoğrafları farklı renklerdeki çerçevelere yerleştirildiğinde ise aynı etkiyi yaratmadı.Aynı sonuçlar farklı renklerde kıyafetler giyen kadınlar gösterildiğinde de gözlemlendi.

Bilim adamları erkeklerin kırmızı rengi tercih ettiğini, çünkü kırmızının aşk, şehvet ve tutku gibi hisleri harekete geçirdiğini belirtti.

cargo3230

cargo3230

Üye
bu resimdeki kırmızıya karşı konulabilir mi hiç :ah

serinaga

serinaga

Üye
ÇOK ZOR ağa yaaa ! Nassı karşı koyarsın ki ??? KIRMIZININ güzelliğine bak hele :aha:

pelın_

Konu Sahibi
5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun yani:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Kırmızıyı normalde hiç sevmem ama bayanlarda görünce nedense sevesim geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_
waycell

waycell

Üye
ben kırmızının hertürlüsünden nefret ederim

y n s c n

y n s c n

Üye
Kadını kadın yapan unsurlardan bi tanesi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Onu geçin, kadınlar neden pembe seviyor ben onu anlamıyorum. Ben pembeden nefret ediyorum. Kadınların üzerinde görünce onlardanda nefret ediyorum.

phasan

phasan

Üye
ben karşık koyamam kırmızıya

fnldstntn

Üye
Kirmizi atesin rengi...

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Kadın güzel olsun da ne renk giydiğinin yada ne giydiğinin ne önemi var. İsterse giymesin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...